Ηράκλειο: Δύο γυναίκες επιχείρησαν να κλέψουν από κατάστημα προϊόντα αξίας 400 ευρώ

Κρήτη
Ηράκλειο: Δύο γυναίκες επιχείρησαν να κλέψουν από κατάστημα προϊόντα αξίας 400 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έπειτα από έρευνα της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οι δύο γυναίκες στο παρελθόν είχαν διαπράξει ακόμα μια κλοπή και τρεις απόπειρες κλοπής στην επιχείρηση αφαιρώντας προϊόντα αξίας 600 ευρώ

Συνελήφθησαν για κλοπή δύο γυναίκες στο Ηράκλειο, το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου. Ειδικότερα, οι δύο γυναίκες επιχείρησαν να αφαιρέσουν από επιχείρηση προϊόντα αξίας 400 ευρώ, έγιναν όμως αντιληπτές και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Έπειτα από έρευνα της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οι δύο γυναίκες στο παρελθόν είχαν διαπράξει ακόμα μια κλοπή και τρεις απόπειρες κλοπής στην επιχείρηση αφαιρώντας προϊόντα αξίας 600 ευρώ. Η μια από τις δύο γυναίκες με έναν άνδρα, είχαν διαπράξει ακόμα μια κλοπή στην ίδια επιχείρηση.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν χθες (27.12.2021) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου δύο ημεδαπές κατηγορούμενες για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες (27.12.2021) οι δύο ημεδαπές προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αφαιρέσουν από επιχείρηση διάφορα προϊόντα αξίας 400 ευρώ, έγιναν όμως αντιληπτές και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου προέκυψε ότι οι δύο ημεδαπές από κοινού, είχαν διαπράξει ακόμα μια κλοπή και τρεις απόπειρες κλοπής στην επιχείρηση αφαιρώντας προϊόντα αξίας 600 ευρώ. Επιπλέον, η μία από τις ημεδαπές με ακόμα έναν ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, είχαν διαπράξει ακόμα μια κλοπή στην ίδια επιχείρηση.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.»

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News