Επιδοτήσεις: Δύσκολα τα Χριστούγεννα για 3.000 παραγωγούς που δεν τις έλαβαν

Κρήτη
Επιδοτήσεις: Δύσκολα τα Χριστούγεννα για 3.000 παραγωγούς που δεν τις έλαβαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι φόβοι συνδικαλιστών που είχαν εκφραστεί πρόσφατα επιβεβαιώθηκαν με τον πιο δραματικό τρόπο, καθώς οι επιδοτήσεις είναι μειωμένες έως και 90%, σε αρκετές περιπτώσεις

Δύσκολα θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για 3.000 παραγωγούς στο Νομό Ηρακλείου, οι οποίοι δεν έλαβαν τις επιδοτήσεις, τις οποίες προσδοκούσαν για να περάσουν τις γιορτινές αυτές μέρες, ενώ εκατοντάδες άλλοι βρίσκονται σε απόγνωση καθώς έλαβαν ψαλιδισμένες επιδοτήσεις.

Οι φόβοι συνδικαλιστών που είχαν εκφραστεί πρόσφατα επιβεβαιώθηκαν με τον πιο δραματικό τρόπο, καθώς οι επιδοτήσεις είναι μειωμένες έως και 90%, σε αρκετές περιπτώσεις. 

Αυτο, προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους στελέχη της Ένωσης Ηρακλείου, ενώ το επόμενο 10ημέρο θα έχει διαμορφωθεί η τελική εικόνα για τον μεγάλο ψαλίδι στις επιδοτήσεις σε εκατοντάδες άλλες περιπτώσεις αγροτών.  

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αγρότης που λάμβανε 10.000 ευρώ , αντίκρισε στον λογαριασμό του μόλις 2.000, όπως μας περιέγραψε ο Μύρων Χιλετζάκης. 

Δέκτης της αγανάκτησης των αγροτών γίνεται ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Μύρων Χιλετζάκης, ο οποίος μας ανέφερε χαρακτηριστικές περιπτώσεις αγροτών που έχουν χάσει μεγάλα χρηματικά ποσά καθώς οι μειώσεις αγγίζουν ακόμη και το 80% με 90%.  

Την ίδια ώρα, αναμένονται οδηγίες από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, με τα βλέμματα των αγροτών να είναι στραμμένα στην επόμενη πληρωμή, με την ελπίδα να αποκατασταθούν όπως λένε οι όποιες αδικίες. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News