Μαθητές του 20ου και 56ου Δημοτικού σχολείου Ηρακλείου είπαν τα κάλαντα σε ηλικιωμένους

Κρήτη
Μαθητές του 20ου και 56ου Δημοτικού σχολείου Ηρακλείου είπαν τα κάλαντα σε ηλικιωμένους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα παιδιά, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα που είχαν ορίσει οι υπεύθυνοι του κέντρου φιλοξενίας, επισκέφτηκαν το γηροκομείο Αγ. Ιωάννη Ηρακλείου, στην αυλή του οποίου τραγούδησαν στους θαμώνες κάλαντα, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μοίρασαν Χριστουγεννιάτικες κάρτες

Τα παιδιά της έκτης τάξης του 20ου και 56ου Δημοτικού σχολείου Ηρακλείου (Αγ Ιωάννης, Κνωσσού) συμφώνησαν στην δράση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου τους, να «συνδεθεί» κάθε παιδί με κάποιον ηλικιωμένο φτιάχνοντας μια Χριστουγεννιάτικη κάρτα με το δικό του μήνυμα, η οποία και θα μοιραζόταν στους θαμώνες ανταμείβοντας τους με παιδική χαρά και αναμνήσεις.  

Τα παιδιά, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα που είχαν ορίσει οι υπεύθυνοι του κέντρου φιλοξενίας, επισκέφτηκαν το γηροκομείο Αγ. Ιωάννη Ηρακλείου, στην αυλή του οποίου τραγούδησαν στους θαμώνες κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Οι παιδικές φωνές γέμισαν νότες αισιοδοξίας και χαράς τους χώρους του κέντρου στην δύσκολη συγκυρία της εποχής μας, ενώ στόχος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων είναι να συνεχιστούν παρόμοιες δράσεις με τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News