Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αντιμέτωπος με 10ετή κάθειρξη - Θα περάσει τις γιορτές στα κρατητήρια (βίντεο)

Κρήτη
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αντιμέτωπος με 10ετή κάθειρξη - Θα περάσει τις γιορτές στα κρατητήρια (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ίδιος παραδέχεται ότι ανέβασε τα ροζ βίντεο με την πρώην σύντροφό του αλλά τα κατέβασε αμέσως και δεν γνωρίζει ποιος τα ανέβασε και πάλι ενω την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή

Χριστούγεννα στα κρατητήρια θα κάνει ο πρώην τηλεπαρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την σύλληψή του για τη δημοσιοποίηση ροζ βίντεο με την πρώην σύντροφό του. 

Ο Εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν την σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, σε βαθμό κακουργήματος. 

Ο ίδιος παραδέχεται ότι ανέβασε τα ροζ βίντεο με την πρώην σύντροφό του, αλλά τα κατέβασε αμέσως και δεν γνωρίζει ποιος τα ανέβασε και πάλι.

Ωστόσο την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, πρόκειται να απολογηθεί στον ανακριτή, με την απολογία του να αναμένεται με αγωνία. 

Ο πρώην παρουσιαστής, συνελήφθη την Τετάρτη, ύστερα από δεύτερη μήνυση σε βάρος του για δημοσιοποίηση κι άλλων βίντεο με προσωπικές στιγμές, με ακόμη μία πρώην σύντροφό του.

Από την έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικός υπολογιστής και κινητό τηλέφωνο, τα οποία απεστάλησαν για εργαστηριακές εξετάσεις στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Οι αστυνομικοί ερευνούν διεξοδικά όλα τα ηλεκτρονικά αρχεία του, αναζητώντας ίχνη για νέα βίντεο, ενώ όσες κοπέλες καλούν την αστυνομία και αναφέρουν ότι υπήρξαν πρώην σύντροφοί του, μπορούν να πηγαίνουν στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, όπου τους δείχνουν υλικό, προκειμένου να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους. 

Ο πρώην συνπαρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα», παραδόθηκε  την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ.

Σε συνέχεια της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργεί εις βάρος του η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, αποφασίστηκε η σύλληψή του και μάλιστα πέρασε τη νύχτα μετά τη σύλληψή του στα κρατητήρια της αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, έδωσε κατάθεση μόνο για την περίπτωση της γυναίκας η οποία τον κατήγγειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για δημοσίευση βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Παραδέχθηκε πως είχε αναρτήσει βίντεο της νεαρής στο διαδίκτυο, αλλά ισχυρίστηκε πως το κατέβασε μερικές ημέρες αργότερα. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha, στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είπε: «Ανέβασα το συγκεκριμένο βίντεο το 2019. Είχα κάνει ένα κανάλι σε πλατφόρμα στο διαδίκτυο και ανέβασα αυτό το βίντεο. Σε λίγες μέρες, όμως, το κατέβασα».

Νέα καταγγελία 

Να σημειωθεί πως, άλλη μία γυναίκα επικοινώνησε την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου με τις Αρχές για να δηλώσει ότι θέλει να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση. 

Όπως προκύπτει, είχε αναρτηθεί και ένα δικό της βίντεο στο διαδίκτυο. Η ίδια εξήγησε ότι δεν έχει δει το βίντεο, αλλά το έκανε μία γνωστή της, που την ενημέρωσε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News