Ηράκλειο

Λαμπρινός: Η έλευση των Χριστουγέννων συνδέεται με τις υψηλές αξίες της αγάπης

«Η έλευση των Χριστουγέννων, συνδέεται πάντα με τις υψηλές αξίες της αγάπης, του ανθρωπισμού, της αλληλεγγύης, και της ειρήνης» αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ηρακλείου

Χριστουγεννιάτικες ευχές έστειλε ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, προς όλους τους δημότες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Προτεραιότητα όλων μας –και κατά την περίοδο των Εορτών– πρέπει να είναι ο σεβασμός στην ζωή και στην υγεία».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Η έλευση των Χριστουγέννων, συνδέεται πάντα με τις υψηλές αξίες της αγάπης, του ανθρωπισμού, της αλληλεγγύης, και της ειρήνης. Η μεγάλη Εορτή της Χριστιανοσύνης ξαναφέρνει στους ανθρώπους την προοπτική και την ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο, για ένα καλύτερο μέλλον.

Με αισιοδοξία, υπευθυνότητα και δύναμη, θα αντιμετωπίσουμε τις συνθήκες που βιώνουμε ακόμη, εξαιτίας της πανδημίας. Προτεραιότητα όλων μας –και κατά την περίοδο των Εορτών– πρέπει να είναι ο σεβασμός στην ζωή και στην υγεία.

 Ο Δήμος Ηρακλείου, αποδίδοντας πάντα μέγιστη σημασία στον κοινωνικό τομέα, στην ανακούφιση των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας, θα σταθεί και πάλι, εμπράκτως, στο πλευρό τους. Δεν θέλουμε ούτε ένας κάτοικος αυτής της πόλης, να νιώθει τις γιορτές μόνος, αδύναμος, και αβοήθητος. Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα.»

Φωτογραφία αρχείου Unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια