Η συγκινητική ιστορία της μικρής «Ρίχτερ» – Ένα κουτάβι που βρέθηκε στα συντρίμμια του σεισμού

Κρήτη
Η συγκινητική ιστορία της μικρής «Ρίχτερ» – Ένα κουτάβι που βρέθηκε στα συντρίμμια του σεισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μικρή ρίχτερ που είναι σήμερα 6 μηνών, κέρδισε τη μάχη με τη ζωή και αναζητά παντοτινή οικογένεια

Συγκλονιστική είναι η ιστορία της μικρής «Ρίχτερ», όπως ονομάστηκε ένα κουταβάκι «θαύμα» ζει χάρη στη φροντίδα, την αγάπη και την μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλλει οι εργαζόμενοι της κτηνιατρικής κλινικής, που τη παρέλαβαν σε κωματώδη κατάσταση, τυφλή και ανάπηρη, στο Αρκαλοχώρι όπου κατά τη διάρκεια του σεισμού καταπλακώθηκε από ένα δοκάρι.

Η μικρή ρίχτερ που είναι σήμερα 6 μηνών, κέρδισε τη μάχη για τη ζωή χάρη στην πολύμηνη προσπάθεια της Κορίνας και της Πέλας Παρασύρη που περιέθαλψαν από την πρώτη στιγμή στο κτηνιατρείο το βαρύτατα τραυματισμένο σκυλάκι, που έχασε την όραση του και έδωσε ηρωική μάχη για να ξανάπερπατήσει.

Οι γιατροί και οι εργαζόμενοι του κτηνιατρείου αναζητούν για τη μικρή Ρίχτερ το θαύμα των Χριστουγέννων, μια υπεύθυνη οικογένεια με μεγάλο περίσσευμα αγάπης για να την υιοθετήσει και να της χαρίσει τη ζωή που αξίζει στη μικρή ηρωίδα, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Ζητάμε μια υπεύθυνη υιοθεσία, διότι όποιος την αναλάβει θα πρέπει να ξέρει ότι είναι ένα ζώο ιδιαίτερο, καθώς μπορεί να εμφανίσει κάποια επιληπτική κρίση κατά διαστήματα. Παρουσιάζει διάφορα νευρολογικά συμπτώματα, όμως κάθε μέρα βελτιώνεται».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News