Ηράκλειο

«Μυστικός...» Άγιος Βασίλης στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου

Στο πνεύμα των ημερών, προσπαθώντας να πυροδοτήσουν την καλή διάθεση και στον εργασιακό τους χώρο, το προσωπικό με τη συμβολή του Διευθυντή Εκπαίδευσης οργάνωσαν μια ξεχωριστή γιορτή - Φόρεσαν νοερά τις κόκκινες μπότες και έγιναν ο Άγιος Βασίλης κάποιου συναδέλφου τους….

Ένας Μυστικός Άγιος Βασίλης επισκέφτηκε τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021.
Στο πνεύμα των ημερών, προσπαθώντας να πυροδοτήσουν την καλή διάθεση και στον εργασιακό τους χώρο, το προσωπικό με τη συμβολή του Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Μανώλη Μπελαδάκη οργάνωσαν μια ξεχωριστή γιορτή.
Φόρεσαν νοερά τις κόκκινες μπότες και έγιναν ο Άγιος Βασίλης κάποιου συναδέλφου….

 
Μοίρασαν κλήρους και έτσι ο καθένας ήξερε σε ποιον θα κάνει δώρο, χωρίς όμως να του το αποκαλύψει….


Την καθορισμένη μέρα μαζεύτηκαν στον εξωτερικό χώρο της Διεύθυνσης, με μάσκες φυσικά, όπου ο Διευθυντής Εκπαίδευσης ως εκπρόσωπος του Άη Βασίλη ανέλαβε την υποχρέωση να διαβάσει το όνομα από κάθε δώρο και να το παραδώσει στον παραλήπτη.
Έτσι, όλοι οι συνάδελφοι ταξίδεψαν στο παρελθόν, ανέσυραν μνήμες από τα παιδικά τους χρόνια και με θετική ενέργεια αντάλλαξαν ευχές για Καλά Χριστούγεννα και άπειρες ευτυχισμένες στιγμές στο νέο έτος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια