Καρέ καρέ η εντυπωσιακή πτήση του «Άη Βασίλη» στην καρδιά του Ηρακλείου (βίντεο, εικόνες)

Κρήτη
Καρέ καρέ η εντυπωσιακή πτήση του «Άη Βασίλη» στην καρδιά του Ηρακλείου (βίντεο, εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεχωριστή χαρά σε πολλά παιδιά, αλλά και σε μεγάλους προσέφερε η εντυπωσιακή πτήση του Άγιου Βασίλη στο Ηράκλειο, αν και έλειπαν οι… τάρανδοι

Μπορεί να μην πέταξε με το μαγικό του έλκηθρο και τους ταράνδους ως είθισται, όμως πραγματοποίησε το όνειρο των παιδιών, να δουν τον Άγιο Βασίλη να ταξιδεύει στον ουρανό.

Όχι ένας, αλλά δύο Άγιοι Βασίληδες έφτασαν στο Ηράκλειο, πάνω σε ένα μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο πλαγιάς, χαρίζοντας δώρα και χαμόγελα στους μαθητές της Α΄ δημοτικού και τους δασκάλους του 11ου Δημοτικού σχολείου Ηρακλείου που βρέθηκαν εκεί.

Με τον πρωτότυπο αυτό τρόπο, ο αντισμήναρχος εν αποστρατεία, Γιώργος Κωστάκης και ο Γιώργος Κισσανάκης, φόρεσαν τη στολή του Άγιου Βασίλη, για να στείλουν μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας σε όλο τον κόσμο τις γιορτινές αυτές ημέρες. Σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας, Νίκο Μακράκη, πέταξαν με το ελαφρύ αεροσκάφος τους και μοίρασαν ζελεδάκια και μπαλόνια στα παιδιά που τους περίμεναν με ενθουσιασμό.

Πέρυσι, λόγω των συνθηκών της Πανδημίας του Κορωνοϊού, η πτήση δεν πραγματοποιήθηκε, ωστόσο φέτος οι συνθήκες το επέτρεψαν, όπως και ο καλός καιρός, με την πτήση να ξεκινά από το Αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Μετά το λιμάνι, το μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο πλαγιάς βρέθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας ενώ συνέχισε την πορεία του στην παραλιακή και στην ευρύτερη περιοχή του Γαζίου, γεμίζοντας χαρά και αισιοδοξία τους μαθητές της περιοχής. Αξίζει να σημειωθεί και ο συμβολικό χαρακτήρας της πτήσης πάνω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Κρήτης.

https://www.youtube.com/watch?v=CTDDqDChq-Q?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News