Αεροδρόμιο Καστελίου: «Τρέχει» με ταχείς ρυθμούς

Κρήτη
Αεροδρόμιο Καστελίου: «Τρέχει» με ταχείς ρυθμούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βουλευτής Μάξιμος Σενετάκης κατά την επίσκεψή του στο εργοτάξιο τού υπό κατασκευή αεροδρομίου διαπίστωσε ότι η κατασκευή του προχωρά με ταχείς ρυθμούς

Την ευκαιρία να διαπιστώσει ότι το έργο κατασκευής του αεροδρομίου στο Καστέλι προχωρά με ταχείς ρυθμούς και είναι εντός του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης είχε ο βουλευτής Ν.Δ. κ. Μάξιμος Σενετάκης.

Κατά την επίσκεψή του στο εργοτάξιο τού υπό κατασκευή αεροδρομίου, ο κ. Σενετάκης ξεναγήθηκε από τον συντονιστή του έργου Γιάννη Σμαραγδάκη και τον εργοδηγό οδοποιίας Γιάννη Μουρτζάκη, οι οποίοι του παρουσίασαν την πρόοδο των εργασιών.

Για άλλη μια φορά ο βουλευτής, ο οποίος και με την ιδιότητα του πολιτικού μηχανικού πραγματοποιεί τακτικές επισκέψεις στο εργοτάξιο, διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και τεχνογνωσίας των συναδέλφων του που εργάζονται για λογαριασμό της αναδόχου εταιρείας.

Ο κ. Σενετάκης υπογράμμισε την αναπτυξιακή σημασία του έργου, το οποίο, όπως διαπιστώνει, καθημερινά χαίρει της ευρείας αποδοχής της κοινωνίας του Ηρακλείου και της τοπικής κοινωνίας.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News