Ηράκλειο

Ρομπότ του ΕΛΜΕΠΑ στολίζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε παζάρι για τους σεισμόπληκτους (βίντεο)

Τα ρομπότ της ομάδας μπήκαν σε εορταστικό κλίμα και στολίζουν το δέντρο του ΕΛΜΕΠΑ στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι που πραγματοποίησε για τους σεισμοπαθείς του Αρκαλοχωρίου

Η βραβευμένη για τα επιτεύγματά της ομάδα ρομποτικής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπηστιμίου ξεχωρίζει και πάλι για το έργο της. Τα ρομπότ της ομάδας μπήκαν σε εορταστικό κλίμα και στολίζουν το δέντρο του ΕΛΜΕΠΑ στο Χριστουγεννιάτικο παζάριο που πραγματοποίησε για τους σεισμοπαθείς του Αρκαλοχωρίου που έχασαν τα σπίτια τους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το ΕΛΜΕΠΑ στο παζάρι που διοργάνωσε φιλοδοξεί να συγκεντρώσει χρήματα για να κατασκευαστεί και τοποθετηθεί ένας ακόμη οικίσκος στο Αρκαλοχώρι.

Φοιτητές, καθηγητές, εργαζόμενοι κι εθελοντές, έστησαν ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο παζάρι, με τη συμβολή του δήμου και της Περιφέρειας, στην ενετική Λότζια, έτσι ώστε κάθε πολίτης να μπορέσει να συμβάλει στην ενίσχυση του σκοπού.

«Όλη η κοινωνία, ολοι οι πολιτες στην Κρητη, στο Ηρακελιο πρεπει να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας στο Αρκαλοχώρι, που έχασαν τα σπίτια και τις δουλειές τους και χρειάζονται αυτή την στιγμή την έμπρτακτη στήριξή μας», αναφέρει ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, Νίκος Κατσαράκης.

Οι φίλοι της τεχνολογίας είχαν την ευκαρία να παρακολούθησουν το πρωτότυπο σύστημα της Λέσχης Ρομποτικής και του Εργαστηρίου Συστημάτων Ελέγχου και Ρομποτικής του ΕΛΜΕΠΑ, που στολίζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ως είθισται λόγω των ημερών.

Στο Aίθριο του Δημαρχείου εκτέθηκαν προς πώληση ειδών, το σύνολο των οποίων θα φέρει το λογότυπο του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, όπως στυλό, κούπες και είδη ρουχισμού. 

Το σύνολο των εισπράξεων από τη συγκεκριμένη εκδήλωση θα κατατεθεί στον λογαριασμό που έχει ήδη ανοίξει η Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΑΔΙΠ) για την ενίσχυση των σεισμόπληκτων του Αρκαλοχωρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια