Βενιζέλειο: Μουσικοί και χορευτές κρητικών χορών έψαλλαν τα κάλαντα στους ασθενείς (βίντεο)

Κρήτη
Βενιζέλειο: Μουσικοί και χορευτές κρητικών χορών έψαλλαν τα κάλαντα στους ασθενείς (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χορευτές, μουσικοί αλλά και εργαζόμενοι του νοσοκομείου, έκαναν τον γύρο του Νοσοκομείου κρατώντας στα χέρια τους φαναράκια, με τους ασθενείς να βγαίνουν στα μπαλκόνια για να απολαύσουν αυτή τη χριστουγεννιάτικη έκπληξη

Μπροστά σε με μία ευχάριστη έκπληξη βρέθηκαν οι ασθενείς στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όταν ξαφνικά άκουσαν έξω από τα παράθυρά τους να τραγουδούν τα κάλαντα.

Χορευτές και μουσικοί από το Ηράκλειο, έψαλλαν τα κάλαντα στους ασθενείς και με τη διοργάνωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου, έδωσαν ένα γιορτινό κλίμα χαρίζοντας χαμόγελα στους ασθενείς που περνούν αυτές τις γιορτές μακριά από τα σπίτια τους.  

Την πρωτοβουλία για Χριστουγεννιάτικη καντάδα στους ασθενείς του Βενιζέλειου Νοσοκομείου πήρε μία χορευτική ομάδα παραδοσιακών χορών στο Ηράκλειο, τραγουδώντας τα κάλαντα συνοδεία μουσικής από ντόπιους καλλιτέχνες.  

Παράλληλα, χορευτές, μουσικοί αλλά και εργαζόμενοι του νοσοκομείου, έκαναν τον γύρο του Νοσοκομείου κρατώντας στα χέρια τους φαναράκια, με τους ασθενείς να βγαίνουν στα μπαλκόνια για να απολαύσουν αυτή τη χριστουγεννιάτικη έκπληξη. 

Τέτοιες πράξεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές αφού λειτουργούν θετικά στην ψυχολογία των ασθενών ενόψει και των εορτών, τις οποίες κάποιοι δυστυχώς τις περνούν κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου και όχι στο σπίτι τους με τις οικογένειές τους.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News