Ηράκλειο

Βαρδάκης: Η αλληλεγγύη και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο είναι η πραγμάτωση του μηνύματος των Χριστουγέννων

Στην εκδήλωσης φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος έδωσε το «παρών» ο βουλευτής Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης

Στην εκδήλωση για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας παρευρέθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Δημάρχου.

Ο κ. Βαρδάκης αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκόμενους και έστειλε σε όλους το ακόλουθο μήνυμα: «Εύχομαι ολόψυχα δύναμη σε εσάς και στις οικογένειές σας, για να αντεπεξέλθετε στις ιδιαίτερες συνθήκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε τη συγκεκριμένη στιγμή.

Υγεία σε όλους και σύντομα να επιστρέψει και ο τελευταίος κάτοικος στην οικία του.

 Για να συμβεί αυτό, όλοι μας, ο καθένας από την πλευρά του και στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, θα πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε για επίσπευση των διαδικασιών, αποζημίωση των πληγέντων και αποκατάσταση των ζημιών. Είναι επιτακτική ανάγκη να μην αφήσουμε την περιοχή να ερημώσει και να επιστρέψει η κανονικότητα στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου.

Τέλος, θέλω να πω πόσο συγκινημένος νιώθω από την αυταπάρνηση και ακούραστη συνδρομή των εθελοντών στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Η αλληλεγγύη και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο είναι η πραγμάτωση του μηνύματος των Χριστουγέννων».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια