Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά της Κλινικής Ογκολογίας του ΠΑΓΝΗ

Κρήτη
Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά της Κλινικής Ογκολογίας του ΠΑΓΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά της Κλινικής Αιματολογίας-Ογκολογίας του ΠΑΓΝΗ διεξήχθη σε κλίμα αισιοδοξίας και χαράς, με τη συνεργασία από τις νεράιδες και τα ξωτικά του («Κάνε- Μια- Ευχή» Ελλάδος

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και χαράς διεξήχθη η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά της Κλινικής Αιματολογίας-Ογκολογίας του ΠΑΓΝΗ. Με την ενθάρρυνση της διευθύντριας της κλινικής, καθηγήτριας Ευτυχίας Στειακάκη, και με την πολύτιμη συνεργασία του ψυχολόγου κ. Παναγιώτη Τσιούλου, πλέον των 45 παιδιών δέχτηκαν δώρα από τις νεράιδες και τα ξωτικά του “Make- Α- Wish” («Κάνε- Μια- Ευχή» Ελλάδος).

Στη γιορτή συμμετείχε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής, γονείς των νοσηλευόμενων παιδιών, καθώς και όσα παιδιά είναι σε θεραπείες αυτή την περίοδο. Σε ένα εορταστικό κλίμα προβλήθηκε η ταινία «Πολικό Εξπρές», ενώ το ξωτικό του Αγίου Βασίλη εμφανίστηκε ως πρώιμος εκπρόσωπος, για να μοιράσει τα... πρώτα δώρα των Χριστουγέννων.

Το “Make- Α- Wish” Ελλάδος, πιστό στις αξίες του, βρέθηκε κοντά στα παιδιά της κλινικής, ώστε να στηρίξει εκείνα και τις οικογένειές τους αυτές τις όμορφες χριστουγεννιάτικες ημέρες και να πάρουν δύναμη για τον καθημερινό τους αγώνα. Στο πλευρό του, σύμμαχοι, τα σούπερ-μάρκετ «Χαλκιαδάκης», που προσέφερε όλα τα δώρα των παιδιών.

Η καθηγήτρια Ευτυχία Στειακάκη, διευθύντρια της Κλινικής Αιματολογίας-Ογκολογίας Παίδων ΠΑΓΝΗ, δήλωσε στο τέλος της γιορτής: «Νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένη για τη χαρά και τη συμμετοχή των παιδιών στη μαγική αυτή εκδήλωση».

Οι νεράιδες και τα ξωτικά του «Κάνε- Μια- Ευχή» Ελλάδος παρέμειναν για περισσότερες από δύο ώρες με τα παιδιά του τμήματος και αποχώρησαν με ένα τεράστιο χαμόγελο. Η γιορτή έλαβε χώρα στον παιδότοπο της κλινικής, με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για τον Covid-19, και ολοκληρώθηκε με την πολύτιμη υποστήριξη φίλων του Οργανισμού.

Η “Make- A- Wish” εξέφρασε σε ανακοίνωσή της να μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς: την εταιρεία «Χαλκιαδάκης», που προσέφερε τα δώρα των παιδιών, το catering Καλαθάκης και τη σχολή Kappa Studies για τα lunch bags με το ειδικό μενού για τους μικρούς μας ήρωες, και τα οπτικοακουστικά που ήταν μία ευγενική χορηγία της εταιρείας Input Output.

Οι νεράιδες του «Κάνε- Μια- Ευχή» Ελλάδος και ψυχολόγοι του οργανισμού, ταξίδεψαν με τα φτερά του πολύτιμου χορηγού τους, AEGEAN, και τη φιλοξενία τους ανέλαβε το υπέροχο ξενοδοχείο “Ibis Styles Heraklion Central”.

(φωτογραφία: pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News