«Έφυγε» ο Δήμητρης Σπανάκης, πατέρας της Δημοτικής Συμβούλου Αθηνάς Σπανάκη

Κρήτη
«Έφυγε» ο Δήμητρης Σπανάκης, πατέρας της Δημοτικής Συμβούλου Αθηνάς Σπανάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έφυγε» το βράδυ του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου, ο γιατρός Δημήτρης Σπανάκης, ο οποίος διετέλεσε για πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου ενώ ήταν ιδιαίτερα γνωστός και ως στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας

«Έφυγε» το βράδυ του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου, ο γιατρός Δημήτρης Σπανάκης, ο οποίος διετέλεσε για πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου ενώ ήταν ιδιαίτερα γνωστός και ως στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Δημήτρης Σπανάκης, πατέρας της Αθηνάς Σπανάκη, απεβίωσε χτες το βράδυ ενώ η ταφή του θα γίνει στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου, στον Άγιο Χαράλαμπο Λασιθίου, από όπου ήταν και η καταγωγή του. Πριν από μικρό χρονικό διάστημα, είχε χάσει και έναν αδερφό του.

Ο Δημήτρης Σπανάκης ήταν παντρεμένος με την Κατερίνα Σπανάκη, το γένος Κατσούλη από την Σητεία και είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Την Αθηνά, τον Γιώργο, τον Αλέξανδρο και την Δέσποινα. Τα τρία από τα παιδιά του είναι επίσης γιατροί, ενώ η Δέσποινα είναι διαιτολόγος. Ο ίδιος αποτελούσε το στήριγμα της οικογένειας των γιατρών.

Η Αθηνά Σπανάκη έγραφε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook:

«Σήμερα Κυριακή 12:30 στον Άγιο Χαράλαμπο Λασιθίου, το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο μας πατέρα, γιατρό, Δημήτρη Σπανάκη. Ένας σπουδαίος άνθρωπος, υπηρέτης της Ιατρικής, έφυγε Σάββατο βράδυ, τόσο ήρεμα και ταπεινά, όσο ήρεμος και ταπεινός έζησε.

Μέχρι την τελευταία του πνοή, η καρδιά του χτυπούσε για τον ασθενή της διπλανής πόρτας.

Με κληρονομιά μου, περηφάνεια για σένα ταλαιπωρημένε, γενναία μου πατέρα, σου φιλώ το χέρι και σε αποχαιρετώ με ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα!»

Η Δημοτική Κίνηση Ηρακλείου "Ηράκλειο 3.7.5", με αφορμή την απώλεια του γιατρού Δημήτρη Σπανάκη, εξέδωσε την ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια ενός αγαπητού συμπολίτη γιατρού, του παθολόγου Δημητρίου Σπανάκη, ενός ανθρώπου που συνέδεσε την πορεία του με μεγάλη κοινωνική προσφορά.

Ήταν ένας εξαίρετος επιστήμονας, ευαίσθητος άνθρωπος και βρισκόταν πάντα στο πλευρό κάθε συνανθρώπου μας.

Υπηρέτησε την κοινωνία και ως Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου και συνεισέφερε στον κοινό αγώνα για την πρόοδο και προκοπή του τόπου.

Η Δημοτική Κίνηση "Ηράκλειο 3.7.5" συλλυπείται θερμότατα την οικογένειά του, τους οικείους του και ιδιαίτερα την κόρη του Αθηνά Σπανάκη, εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλο με την κίνηση μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News