Ηράκλειο: Την Δευτέρα στην ανακρίτρια οι τέσσερις για το ένα κιλό χασίς και τα αναβολικά

Κρήτη
Ηράκλειο: Την Δευτέρα στην ανακρίτρια οι τέσσερις για το ένα κιλό χασίς και τα αναβολικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν πριν από λίγες ημέρες, μετά από αστυνομική επιχείρηση που έλαβε χώρα σε συνοικία του Ηρακλείου, όπου εντοπίστηκαν σχεδόν ένα κιλό χασίς, αναβολικά σκευάσματα, αλλά και ποσότητα κοκαΐνης

Την ερχόμενη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια Ηρακλείου οι 4 νεαροί άνδρες, οι οποίοι συνελήφθησαν πριν από λίγες ημέρες, μετά από αστυνομική επιχείρηση που έλαβε χώρα σε συνοικία του Ηρακλείου, όπου εντοπίστηκαν σχεδόν ένα κιλό χασίς, αναβολικά σκευάσματα, αλλά και ποσότητα κοκαΐνης.

Οι απολογίες των 3 αδερφών και του φίλου τους επρόκειτο να γίνουν σήμερα Παρασκευή, ωστόσο, όπως έγραψε χθες το neakriti.gr, επρόκειτο να ζητηθεί νέα προθεσμία για να απολογηθούν, λόγω κωλύματος συνηγόρου υπεράσπισης, ο οποίος έπρεπε να δώσει το "παρών" σε εκδίκαση άλλης υπόθεσης,  σε άλλη περιοχή της χώρας.

Όντως, η υπεράσπιση των 4 ανδρών ηλικίας 27, 28 και 19 (οι δύο εξ αυτών) ζήτησε σήμερα κι έλαβε νέα προθεσμία για την Δευτέρα.

Σημειώνεται ότι μέχρι τότε οι 4 κατηγορούμενοι θα κρατούνται.

Υπενθυμίζεται ακόμη ότι σε βάρος των 4 ασκήθηκαν προ ημερών από τον αρμόδιο εισαγγελέα κακουργηματικές ποινικές διώξεις.

Η αστυνομική επιχείρηση που οδήγησε στη σύλληψη των νεαρών έλαβε χώρα το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV, το τελευταίο διάστημα, οι εμπλεκόμενοι στην εν λόγω υπόθεση φέρονται να είχαν μπει στο «στόχαστρο» της Αστυνομίας και τον τελευταίο καιρό ο κλοιός των Αρχών γύρω τους είχε αρχίσει να στενεύει.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομική επιχείρησης με την οποία κορυφώθηκε η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. εντοπίστηκαν σε περιοχή του Ηρακλείου οι δύο από τους κατηγορούμενους, οι οποίοι φέρονται να πιάστηκαν στα πράσα τη στιγμή  που απέκρυπταν σε υπαίθριο σημείο στο χωράφι μια συσκευασία με ναρκωτικά.

Ακολούθησε «έφοδος» από κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. στα σπίτια όλων των εμπλεκομένων. Η Αστυνομία έκανε «σαρωτικούς» ελέγχους σε δωμάτια, αποθήκες και αυτοκίνητα: Συνολικά βρέθηκαν -και κατασχέθηκαν- 946 γραμμάρια κάνναβης, μικρή ποσότητα κοκαΐνης, 76 χάπια και 18 αμπούλες αναβολικών σκευασμάτων.

Επισημαίνεται ότι βρέθηκε ακόμη το ποσό των 590 ευρώ, το οποίο επίσης κατασχέθηκε, καθώς φέρεται να προήλθε από έκνομες δραστηριότητες.

Επίσης, εντοπίστηκαν -και κατασχέθηκαν-  ένα πιστόλι κρότου με τον γεμιστήρα του, δύο ζυγαριές ακριβείας και δύο κινητά τηλέφωνα.

Εξάλλου, κατασχέθηκαν και δύο αυτοκίνητα που φέρονται να χρησιμοποιούσαν οι εμπλεκόμενοι για τις μετακινήσεις τους, ως «μέσα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News