Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ανοιχτές οι πόρτες του κέντρου αστέγων λόγω της κακοκαιρίας

Ανοιχτό το κέντρο αστέγων και η αίθουσα σεμιναρίων του πολιτιστικού και συνεδριακού κέντρου Ηρακλείου για να προστατευτούν άστεγοι από την κακοκαιρία

Ανοιχτό θα είναι το κέντρο αστέγων και η αίθουσα σεμιναρίων του πολιτιστικού και συνεδριακού κέντρου Ηρακλείου για την προστασία των άστεγων της πόλης από την κακοκαιρία, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Ηρακλείου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου:

«Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει ότι, εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων που αναμένονται τις επόμενες μέρες, το Κέντρο Αστέγων (Λεωφόρος Ικάρου, απέναντι από την ΣΕΑΠ) θα παραμείνει ανοιχτό από το Σάββατο 18 έως και την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο Αστέγων του Δήμου λειτουργεί έτσι κι αλλιώς καθημερινά, με δυνατότητα διανυκτέρευσης, απλώς κατά την διάρκεια των έκτακτων καιρικών φαινομένων, δεν απαιτούνται διαδικασίες εισόδου. Θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για αποφυγή διασποράς του Covid-19 .

Παράλληλα, ανοιχτή θα είναι τις ίδιες μέρες (Σάββατο – Κυριακή – Δευτέρα) και η αίθουσα σεμιναρίων στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο, από τις οκτώ το πρωί έως τις οκτώ το βράδυ, για όσους θέλουν να προστατευτούν από τις καιρικές συνθήκες.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια