Ηράκλειο: Αύριο οι εμβολιασμοί χωρίς ραντεβού – Ποιους αφορά

Κρήτη
Ηράκλειο: Αύριο οι εμβολιασμοί χωρίς ραντεβού – Ποιους αφορά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου ο εμβολιασμός χωρίς ραντεβού στο Ηράκλειο - Που θα πραγματοποιηθεί

Η 7 η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου διοργανώνει διήμερο δράσεων για τον εμβολιασμό πολιτών σε Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο και Άγιο Νικόλαο, χωρίς ραντεβού.

Στο Ηράκλειο, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου, το εμβολιαστικό κέντρο θα στηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας, στην καρδιά του “Χριστουγεννιάτικου Κάστρου”.

Οι εμβολιασμοί θα πραγματοποιούνται και τις δυο ημέρες από τις 11.00 π.μ. έως τις 19.00 μ.μ., με την πολύτιμη συνδρομή των Υγειονομικών των Μονάδων της 7 ης Υ.ΠΕ Κρήτης και του ΕΚΑΒ. Στη δράση συμμετέχει και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης.

Θα μπορούν να εμβολιάζονται πολίτες ηλικίας 12 ετών και άνω, μόνο με την ταυτότητα και το ΑΜΚΑ τους. Το εμβόλιο που θα κάνουν είναι της Pfizer .

Παράλληλα με τους εμβολιασμούς, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, οι ειδικευόμενοι νοσηλευτές και νοσηλεύτριες της Δημόσιας Υγείας-Κοινοτικής Νοσηλευτικής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας ΑμεΑ, θα πραγματοποιήσουν δράσεις ευαισθητοποίησης και προσομοίωσης για την αναπηρία.

Στόχος, η εξοικείωση μικρών και μεγάλων με την πραγματικότητα και την καθημερινότητα των Ατόμων με Αναπηρία.

Η 7 η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Ηρακλείου προσκαλούν κάθε ανεμβολίαστο πολίτη και κάθε πολίτη που επιθυμεί να ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του, να συμμετέχει στη Γιορτή Υγείας.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News