Δήμος Γόρτυνας: Αναδιανομή τροφίμων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Κρήτη
Δήμος Γόρτυνας: Αναδιανομή τροφίμων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα αναδιανεμηθούν είδη παντοπωλείου και κρεοπωλείου, καθώς και βρεφικές τροφές

Αναδιανομή προϊόντων στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), θα διενεργηθεί στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα σε ωφελούμενους την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, ώρα 09:00 και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, σύμφωνα με τον Δήμο Γόρτυνας.

Συγκεκριμένα, θα αναδιανεμηθούν είδη παντοπωλείου και κρεοπωλείου, καθώς και βρεφικές τροφές. Για την παραλαβή των προϊόντων, οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ τους. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ωφελούμενων, μία ώρα πριν την αναδιανομή, θα δίνονται αριθμοί προτεραιότητας.

Σημειώνεται ότι, κατά την αναδιανομή, θα τηρούνται αυστηρά τα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν μπορεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο αναδιανομής, αλλά και προκειμένου να περιοριστεί ο συνωστισμός και να αποφευχθεί η μετακίνηση ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, τα προϊόντα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο, κατόπιν εξουσιοδότησης.

Η εξουσιοδότηση θα φέρει βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής ή θα συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητας του ωφελούμενου ή άλλου επίσημου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του ωφελούμενου.

Φωτογραφία αρχείου Istock

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News