Ηράκλειο: Συλλήψεις για κλοπές αλκοολούχων ποτών

Κρήτη
Ηράκλειο: Συλλήψεις για κλοπές αλκοολούχων ποτών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρία άτομα συνελήφθησαν για κλοπή αλκοολούχων ποτών

Συνελήφθησαν τρία άτομα στο Ηράκλειο, για κλοπή αλκοολούχων ποτών χθες Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου. Σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο φιάλες αλκοολούχων ποτών, οι οποίες και αποδόθηκαν στην επιχείρηση.

Όπως προέκυψε από έρευνα της αστυνομίας, την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου τα άτομα αυτά, δύο άνδρες και μια γυναίκα, είχαν πραγματοποιήσει άλλη μια κλοπή αλκοολούχων ποτών και διάφορων άλλων προϊόντων από κατάστημα, συνολικής αξίας 300 ευρώ.  

Παράλληλα, συνελήφθησαν και δύο γυναίκες για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν χθες (15.12.2021) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου τρία άτομα (δύο άντρες και γυναίκα) κατηγορούμενοι για κλοπή. Ειδικότερα, χθες (15.12.2021) το απόγευμα, οι ανωτέρω δράστες αφαίρεσαν από κατάστημα αλκοολούχα ποτά και διάφορα προϊόντα. Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων, εντοπίστηκαν άμεσα χθες (15.11.2021) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου και συνελήφθησαν. Όπως προέκυψε από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, οι ανωτέρω δράστες είχαν προβεί την 14.12.2021 σε ακόμα μία κλοπή, στην ίδια επιχείρηση, αφαιρώντας αλκοολούχα ποτά και διάφορα προϊόντα συνολικής χρηματικής αξίας 300 ευρώ. Σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο φιάλες αλκοολούχων ποτών, οι οποίες και αποδόθηκαν στην επιχείρηση.  Επιπλέον συνελήφθησαν και δύο ημεδαπές κατηγορούμενες για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.»

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News