Ηράκλειο

Εκδηλώσεις

Εκδήλωση με θέμα «Παιδί και φυσικές καταστροφές»

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021, 6:00 μμ, Στην αίθουσα «Συναυλιών» του Πολιτιστικού Συνεδριακού κέντρου του Δήμου Ηρακλείου

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία, με μη κερδοσκοπικό σκοπό, με γνώμονα την αγνή ευαισθητοποίηση και αγάπη προς τα παιδιά

Ομάδα εθελοντών πολιτών της πόλης μας, με την πολύτιμη υποστήριξη της ΔΕΠΑΝΑΛ, την αιγίδα της Πολιτικής Προστασίας και της Δημοτικής Αστυνομίας, πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Παιδί και φυσικές καταστροφές» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 18:00μμ. Στην αίθουσα «Συναυλιών» του Πολιτιστικού Συνεδριακού κέντρου του Δήμου Ηρακλείου.

Τα επικίνδυνα φυσικά φαινόμενα πλέον είναι δίπλα μας και η πρωτοβουλία αυτή, σκοπό έχει, να ενημερώσει γονείς ώστε να επιτυγχάνουν καλύτερη αντιμετώπιση προς τα παιδιά τους για το εν λόγο θέμα. Στην εκδήλωση θα αναλυθούν τεχνικές και τρόποι αντιμετώπισης για το πριν, κατά τη διάρκεια και το μετά των φυσικών καταστροφών. 

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία, με μη κερδοσκοπικό σκοπό, με ελεύθερη είσοδο για όλους τους δημότες του Ηρακλείου, με γνώμονά την αγνή ευαισθητοποίηση και αγάπη προς τα παιδιά.  Η ομάδα διοργάνωσης δηλώνει την ευγνωμοσύνη της για την υποστήριξη των προαναφερθέντων φορέων και των χορηγών για την υποστήριξή τους καθώς συμβάλλουν στην πραγμάτωση ιδεών με διάθεση προσφοράς για το κοινό του Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια