1ο ειδικό δημοτικό σχολείο Ηρακλείου: Εκδήλωση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ

Κρήτη
1ο ειδικό δημοτικό σχολείο Ηρακλείου: Εκδήλωση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκοπός της δράσης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των δημοτών του Ηρακλείου αναφορικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία στις καθημερινές τους δραστηριότητες

Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία διοργανώνει το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στον εξωτερικό χώρο της Δημοτικής Αρχής (Λότζια).

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την 18η Δεκεμβρίου 2021 από 12:00 έως 14:00 στον εξωτερικό χώρο της Δημοτικής Αρχής (Λότζια), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Σκοπός της δράσης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των δημοτών του Ηρακλείου αναφορικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Οι εκπαιδευτικοί της σχολικής μονάδας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αίσθημα ευθύνης θα παρουσιάσουν, μεταξύ άλλων, ειδικά σχεδιασμένα εργαστήρια οπτικής, ακουστικής και κινητικής προσομοίωσης με σκοπό τη διαδραστική συμμετοχή του κοινού. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με δράσεις τους μαθητές του Καλλιτεχνικού Σχολείου Ηρακλείου.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News