Ηράκλειο

Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου: Εντυπωσιακή συμμετοχή στην 29η εθελοντική αιμοδοσία

Η ανταπόκριση των αστυνομικών στο κάλεσμα των ενώσεων, ήταν εντυπωσιακή συγκεντρώνοντας αρκετές δεκάδες φιάλες αίμα με αποτέλεσμα τα μέλη των Ενώσεων να επιμείνουν στην πρόταση για διήμερη αιμοδοσία σύντομα

Με εντυπωσιακή  συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου η 29η εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσαν:

  • Διεθνής Ένωση Αστυνομικών / Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου
  • Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας
  • Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου
  •  Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης
  • Σύλλογος Πολιτικών Υπαλλήλων Κρήτης
  • Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας «Ο Τάλως»

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Η ανταπόκριση των αστυνομικών στο κάλεσμα  ήταν εντυπωσιακή. Συγκεντρώθηκαν αρκετές δεκάδες φιάλες αίμα, με αποτέλεσμα τα μέλη των Ενώσεων να επιμείνουν στην  πρόταση για διήμερη αιμοδοσία στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου την αμέσως επόμενη φορά που όπως λένε, θα είναι σύντομα.

«Η αιμοδοσία για τους Αστυνομικούς του Ηρακλείου δεν είναι απλά μια εθελοντική πράξη άλλα μια πράξη καθήκοντος και αλληλεγγύης για τον συνάδελφο και τον συνάνθρωπο και ειδικά στις μέρες μας αποκτά μεγαλύτερη σημασία» τονίζουν τα μέλη των Ενώσεων.

Οι συνδιοργανώτριες ενώσεις ευχαριστούν τους Αστυνομικούς που αφιέρωσαν 10 λεπτά απ΄ τη ζωή τους προσφέροντας ζωή στο συνάνθρωπο στέλνοντας με την πράξη τους αυτή το μή-νυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς και εύχονται  καλά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, υγεία, οικο-γενειακή ευτυχία και προκοπή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια