Δημήτρης Πολιτόπουλος: Στην Κρήτη ο συμπρόεδρος των Οικολόγων Πρασίνων

Ηράκλειο
Δημήτρης Πολιτόπουλος: Στην Κρήτη ο συμπρόεδρος των Οικολόγων Πρασίνων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σειρά επαφών είχε ο συμπρόεδρος των Οικολόγων Πράσινων, Δημήτρης Πολιτόπουλος που βρέθηκε στην Κρήτη, με περιφερειάρχη, δήμαρχο και φορείς

Με στόχο την ενδυνάμωση της οικολογικής πράσινης φωνής, ο συμπρόεδρος των Οικολόγων Πράσινων Δημήτρης Πολιτόπουλος πραγματοποιεί περιοδεία στην Κρήτη, με τον ίδιο να επισκέπτεται τις σεισμόπληκτες περιοχές και να πραγματοποιεί συναντήσεις με περιφερειάρχη, δημάρχους και φορείς.

«Πρέπει να επισπευσθούν οι διαδικασίες των χρηματοδοτήσεων. Πρέπει οι άνθρωποι να γνωρίζουν ποια σπίτια μπορούν να επισκευάσουν», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Πολιτόπουλος, κάνοντας αναφορά στις περιοχές που επλήγησαν από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου.

Ο Δημήτρης Πολιτόπουλος κατέθεσε τις προτάσεις των Οικολόγων Πράσινων για ζητήματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις ενεργειακές κοινότητες με στόχο τη μείωση του κόστους ενέργειας.

«Θεωρούμε ότι εξάλειψη της ενεργειακής φτώχειας είναι οι ενεργειακές κοινότητες. Θα πρέπει να φύγει η παραγωγή ενέργεια από τους λίγους και να περάσει στους κατοίκους, στην τοπική αυτοδιοίκηση. Για να μειωθεί και το κόστος της ενέργειας, με δεδομένο ότι καθημερινά το κόστος αυξάνεται», τόνισε.

Παράλληλα, ο κ. Πολιτόπουλος αναφέρθηκε στους στόχους των Οικολόγων Πράσινων στις επερχόμενες εκλογές.

Ακολουθεί εκτενές ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Γεωργίας Μακάκη, το οποίο προβλήθηκε στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News