Επέτειος Γρηγορόπουλου: Τον Φεβρουάριο η δίκη των 8 για τα επεισόδια

Κρήτη
Επέτειος Γρηγορόπουλου: Τον Φεβρουάριο η δίκη των 8 για τα επεισόδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον Φεβρουάριο του 2022 αναμένεται να διεξαχθεί η δίκη των οχτώ ατόμων που συνελήφθησαν για τα επεισόδια στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο

Τον ερχόμενο Φεβρουάριο του 2022 αναμένεται να διεξαχθεί τελικά η δίκη των 8 ατόμων που συνελήφθησαν προ ημερών, στο κέντρο του Ηρακλείου, καθώς φέρονται να εμπλέκονται σε επεισόδια που έλαβαν χώρα, στο «περιθώριο» της πορείας που πραγματοποιήθηκε για τη 13η επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα, τον Δεκέμβριο του 2008.

Οι 8 επρόκειτο να δικαστούν την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου μετά από 48ωρη αναβολή που δόθηκε την περασμένη Τρίτη. Ωστόσο, η δίκη έλαβε νέα αναβολή για τον Φεβρουάριο. Υπενθυμίζεται ότι οι 8 που είχαν συλληφθεί το βράδυ της περασμένης Δευτέρας αφέθηκαν ελεύθεροι την περασμένη Τρίτη.

Όπως είχε γράψει προ ημερών η «ΝΚ», οι 8 κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος υπαλλήλου κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας του κι εμπρησμό, από τον οποίο μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος για ξένα πράγματα.

(φωτογραφία: Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News