Θλίψη για τον θάνατο του… «Captain Hook»

Ηράκλειο
Θλίψη για τον θάνατο του… «Captain Hook»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γνωστός επιχειρηματίας σκαφών και ειδών αλιείας Μάκης Γενιτσαρίδης δεν άντεξε μετά το ατύχημα…

Άσχημο τέλος είχε η περιπέτεια της υγείας του γνωστού και ιδιαίτερα αγαπητού επιχειρηματία εμπορίας σκαφών και ειδών αλιείας και θαλάσσης Μάκη Γενιτσαρίδη, μετά το ατύχημα του περασμένου καλοκαιριού, αφού χθες Δευτέρα έφυγε από τη ζωή!

Ο «Captain Hook», όπως τον γνώριζαν αρκετοί, ήταν σε δύσκολη κατάσταση μετά το ατύχημα που είχε τον περασμένο Ιούνιο όταν έπεσε από μεγάλο ύψος κατά τη διαδικασία εργασιών σε ανελκυσμένο σκάφος, έξω από τις εγκαταστάσεις ιδιωτικού συνεργείου σκαφών. Ο άτυχος 60χρονος, Μάκης Γενιτσαρίδης, είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι μετά την πτώση και είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ.

Δυστυχώς οι όποιες προσπάθειες έγιναν όλο αυτό το διάστημα για την βελτίωση της κατάστασης του δεν ήταν ικανές να αναστρέψουν την επιβάρυνση που είχε υποστεί ο οργανισμός του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στο Γάζι.

Το “boatfishing.gr” έγραψε για τον αξιόλογο άνθρωπο και επιτυχημένο επιχειρηματία: «Βαρύ πέπλο στο χώρο της θάλασσας αλλά και στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου για τον αγαπημένο Μάκη Γενιτσαρίδη, 60 ετών ο οποίος μετά από μία μεγάλη μάχη έξι μηνών στην Μονάδα Εντατική Θεραπείας έφυγε από τη ζωή…

Ο Μάκης ήταν ένας χαρισματικός άνθρωπος. Απλός και προσιτός κάτι που τον έκανε να χαίρει σεβασμό και αγάπη από όλους. Πάντα πρόθυμος να βοηθήσει, γενναιόδωρος σε όλα του, με έμφυτη ευγένεια, θετική αύρα και πραότητα.

«Όργωσε» την θάλασσα που αγαπούσε από μικρός, έχοντας ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, με αποκορύφωμα το Ελλάδα – Βραζιλία 12.500 ναυτικά μίλια σε 55 ημέρες, δύο άτομα με ένα καταμαράν 18 μέτρων. Ένα ταξίδι ζωής όπου πέρασε από Ελλάδα Ισπανία, Μαρόκο, Κανάρια Νησιά, Σαλβαδόρ, Βραζιλία και επιστροφή στην Κρήτη!

Με σκληρή δουλειά, διέπρεψε στον χώρο της θάλασσας και επιχειρηματικά, καθώς δραστηριοποιείται χρόνια στον τομέα της εμπορίας και επισκευής σκαφών και ναυτικών κινητήρων, ειδών αλιείας, θαλάσσης και κατάδυσης διατηρώντας με την αμέριστη βοήθεια της γυναίκας του Μαρίας αλλά και των Κώστα και Σταύρο, το κατάστημα Captain Hook στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στάθηκε μαχητής σε όλη του τη ζωή, ακόμα και στην στιγμή που τραυματίστηκε βαρύτατα στη διάρκεια πτώσης του από σκάφος τον Ιούνιο, στην προβλήτα 6 του λιμανιού του Ηρακλείου. Όλοι είχαμε την πεποίθηση ότι ο Μάκης, θα τα καταφέρει. Δυστυχώς η έκταση των τραυμάτων και των βλαβών που είχε υποστεί δεν μπόρεσαν να ξεπεραστούν. Δυστυχώς κατέληξε μετά από έξι μήνες νοσηλείας στην εντατική.

Τον γνωρίσαμε και θα τον θυμόμαστε σαν την ήρεμη δύναμη, τον λάτρη της ανοιχτής θάλασσας, τον ακούραστο άνθρωπο που αγαπούσε την δουλειά του, τον άριστο οικογενειάρχη και πιστό αγαπητό φίλο στην παρέα του.

Θα σε θυμόμαστε πάντα, Καλό Ταξίδι Μάκη».

Το neakriti.gr εκφράζει τα συλλυπητήρια του στους οικείους του!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News