Ανδρουλάκης: Ζητώ οι προοδευτικοί δημοκράτες να πάρουν την υποψηφιότητά μου στα χέρια τους

Κρήτη
Ανδρουλάκης: Ζητώ οι προοδευτικοί δημοκράτες να πάρουν την υποψηφιότητά μου στα χέρια τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δήλωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης αφού ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές

Στο Δημοτικό Αθλητικό και Πνευματικό Ηρακλείου ψήφισε λίγο πριν τις δέκα το πρωί ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, που έστειλε μήνυμα ενότητας.

«Καλώ τους δημοκράτες προοδευτικούς πολίτες της πατρίδας μας, να μας τιμήσουν σήμερα στις διαδικασίες μας. Ζήτω να πάρουν την υποψηφιότητα μου στα χέρια τους και να μου δώσουν καθαρή εντολή, για ανανέωση, ενότητα και πολιτική αυτονομία. Είναι ο μόνος δρόμος για να έχουμε μια ισχυρή προοπτική για το μέλλον. Πιστεύω ότι είναι καλό για τη Δημοκρατία μας, η δημοκρατική παράταξη και το ΠΑΣΟΚ ως δύναμη προόδου, ως δύναμη συνέπειας, ως δύναμη ρεαλισμού να ξανά πρωταγωνιστήσουν στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, έναντι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συμμετοχή του κόσμου στην Κρήτη, τον τόπο καταγωγής του, ενώ αναφέρθηκε και στην Φώφη Γεννηματά.

«Καλώ τους δημοκράτες προοδευτικούς πολίτες της πατρίδας μας να μας τιμήσουν σήμερα με τη συμμετοχή τους στις διαδικασίες μας. Ζητώ να πάρουν την υποψηφιότητά μου στα χέρια τους και να μου δώσουν καθαρή εντολή για ανανέωση και ενότητα είναι ο μόνος δρόμος για να έχουμε μια καθαρή πολιτική για το μέλλον. Πιστεύω ότι είναι καλό για τη Δημοκρατίας μας η δημοκρατική παράταξη και το ΠΑΣΟΚ, ως δύναμη προόδου να ξανά πρωταγωνιστήσουν στο πολιτικό σκηνικό της χώρας έναντι της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης και επεσήμανε πως είναι τιμή του οι Κρητικοί να δείχνουν με τη συμμετοχή τους τόσο ισχυρό ενδιαφέρον: «Είναι μεγάλη τιμή μου ότι από εδώ από την γενέτειρά μου την Κρήτη υπάρχει ένα ισχυρό ενδιαφέρον. Είναι μεγάλη μου τιμή η συμμετοχή των πολιτών και πιστεύω ότι αυτή η μαζική συμμετοχή είναι και η μεγάλη πολιτική προίκα της παράταξης για την επόμενη μέρα και η σφραγίδα της ενότητας. Μιας ενότητας που είναι και η σημαντική παρακαταθήκη της αείμνηστης προέδρου μας Φώφης Γεννηματά», ανέφερε καταλήγοντας ο  υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Τον Νίκο Ανδρουλάκη υποδέχθηκαν θερμά, μέλη του Κινήματος Αλλαγής που βρίσκονταν στο εκλογικό τμήμα την ώρα που έφτασε για να ψηφίσει και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News