Ηράκλειο: Αντίστροφη μέτρηση για την φωταγώγηση του Χριστογεννιάτικου δέντρου (εικόνες)

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Αντίστροφη μέτρηση για την φωταγώγηση του Χριστογεννιάτικου δέντρου (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα το απόγευμα, ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Λαμπρινός θα δώσει το σύνθημα για την αρχή της Χριστουγεννιάτικης περιόδου

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου.

Σε μια απλή τελετή, ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός θα δώσει το σύνθημα για την φωταγώγηση του, ενώ πυροτεχνήματα θα φωτίσουν τον ουρανό.

Η Πλατεία Ελευθερίας θα πλημμυρίσει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Φιλαρμονική του Δήμου, ενώ μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν τη βόλτα τους στο γιορτινό Ηράκλειο αλλά και στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο, το οποίο ανοίγει επίσημα τις πύλες του στο κοινό.

Πάνω από 45 χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με χριστουγεννιάτικα είδη, προϊόντα λαϊκής τέχνης και όχι μόνο, έχουν στηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας, ενώ μικρά παιδιά μπορούν να απολαύσουν όμορφες στιγμές στο παγοδρόμιο και στα ψυχαγωγικά παιγνίδια.

Μέχρι στιγμής, η είσοδος στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο είναι ελεύθερη στο κοινό.

Ο φωτογραφικός του neakriti.gr βρέθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας καταγράφοντας το κλίμα που επικρατεί, λίγες ώρες πριν το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, ωστόσο φέτος τα πράγματα είναι περιορισμένα, εξαιτίας των νέων μέτρων για την Πανδημία του Κορωνοϊού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News