Κρήτη: Διαδικτυακή εκδήλωση για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού

Κρήτη
Κρήτη: Διαδικτυακή εκδήλωση για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική συζήτηση για το εμβολιαστικό πρόγραμμα κατά της Covid-19

Διαδικτυακή ενημερωτική συζήτηση για το εμβολιαστικό πρόγραμμα κατά της Covid-19 διοργανώνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης, σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ και το υπουργείο Παιδείας.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 30 Νοεμβρίου, και ώρα 1 μ.μ., και θα δοθεί η ευκαιρία να αναπτυχθεί γόνιμος διάλογος, να τεθούν ερωτήματα και να επιλυθούν τυχόν απορίες γύρω από την Covid-19 και το εμβολιαστικό πρόγραμμα, ιδιαίτερα για τα παιδιά.

Θα συμμετέχουν αυτοδιοικητικοί από όλη την Κρήτη, την εκπαιδευτική κοινότητα, τους φορείς των γονέων και κηδεμόνων, κ.ά.

Την ενημερωτική εισήγηση θα παρουσιάσει η κ. Μαρίζα Τσολιά, καθηγήτρια Παιδιατρικής και Λοιμωξιολογίας, διευθύντρια Β’ Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.

Με αφορμή την αυριανή διαδικτυακή εκδήλωση, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννης Κουράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η ΠΕΔ Κρήτης έκρινε σκόπιμο να αναλάβει μια συντονισμένη πρωτοβουλία, με τη συνεργασία της ΚΕΔΕ αλλά και του υπουργείου Παιδείας, για την ορθή ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων, της εκπαιδευτικής κοινότητας, αλλά και του ευρύτερου κοινού, στο φλέγον θέμα της πανδημίας και του εμβολιαστικού προγράμματος που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Με τη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνουμε, θα δοθεί η δυνατότητα για υπεύθυνη και ουσιαστική ενημέρωση από τους επιστημονικά αρμόδιους για το σοβαρό αυτό θέμα που μας αφορά όλους».

 (φωτογραφία: Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News