Ηράκλειο

Στη Βουλή το κλείσιμο του κόμβου αχλάδας και η ενίσχυση αστυνομίας Μαλεβιζίου

Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητούν από τους δυο Υπουργούς ενημέρωση και απαντήσεις σχετικά με το εάν σκοπεύουν να ανταποκριθούν θετικά και να ικανοποιήσουν τα παραπάνω αιτήματα του Δήμου Μαλεβιζίου.​

Με δυο Αναφορές προς τους αρμόδιους Υπουργούς, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης και οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, φέρνουν στη Βουλή δυο σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους του Δήμου Μαλεβιζίου.

Πιο αναλυτικά, με την πρώτη Αναφορά προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, οι Βουλευτές καταθέτουν την επιστολή του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα που έχει ως αίτημα την παράταση της σύμβασης και του χρόνου παράδοσης του έργου του κόμβου της Αχλάδας, με παράλληλη διατήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων και επισημάνσεων προστασίας της οδικής ασφάλειας στα επίμαχα σημεία επί του εργοταξίου, ή την εξεύρεση οποιαδήποτε άλλης πρόσφορης λύσης.

Με δεύτερη Αναφορά, προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου κατέθεσαν σχετική επιστολή του Δήμαρχου Μαλεβιζίου, με βασικό αίτημα την ανάκληση της απόφασης του Συμβουλίου Έκτακτων Μεταθέσεων της Δ.Α. Ηρακλείου προκειμένου να περιλαμβάνεται σε αυτή και η ενίσχυση του Α.Τ. Μαλεβιζίου.

Οι Βουλευτές ζητούν από τους δυο Υπουργούς ενημέρωση και απαντήσεις σχετικά με το εάν σκοπεύουν να ανταποκριθούν θετικά και να ικανοποιήσουν τα παραπάνω αιτήματα του Δήμου Μαλεβιζίου.​

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια