Ηράκλειο

Σύλλογος Μονογονεϊκών Οικογενειών Ηρακλείου: Γεγονός το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο

Ζητείται στήριξη αρχών – φορέων με στόχο κανείς μονογονέας να μην είναι πια μόνος

Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο απέκτησε ο νεοσύστατος Σύλλογος Μονογονεϊκών οικογενειών Ηρακλείου, μετά από εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στις 19 Νοεμβρίου, στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Ο νεοσύστατος Σύλλογος Μονογονεϊκών οικογενειών Ηρακλείου μετά από εκλογική διαδικασία απέκτησε το πρώτο του Δ.Σ το οποίο και απευθύνει κάλεσμα συνεργασίας και στήριξης σε Αρχές και τοπικούς θεσμικούς εκπροσώπους για την αντιμετώπιση των ιδιαίτερων ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες μονογονέων.

Παράλληλα δίδει την υπόσχεση οτι “κανένας μονογονέας δεν θα είναι πια μόνος,” και καλεί όλους να στηρίξουν αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

Ειδικότερα, το νέο Δ.Σ του Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών που αναδείχθηκε από την εκλογική διαδικασία της 19ης Νοεμβρίου 2021, στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, είναι:

Πρόεδρος: Ματζαπετάκη Μερόπη (Μερίνα),

Αντιπρόεδρος: Καδιανάκη Μαρία με αναπληρώτρια την Κατερίνα Τζουλιαδάκη,

Γεν.Γραμμ.:  Βλαχάκη Μαρία με αναπληρώτρια την Ρόζα Σαρήμπεη ,

Ταμίας:  Τσιρίτα Χρύσα με αναπληρωτή τον Κώστα Μουδάτσο.

Αναπληρωματικά μέλη: Μανελάκη Γαρυφαλλιά,Μπολωνάκη Μαρίνα,Βαβουράκη Κατερίνα.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή τακτικά μέλη εξελέγησαν: Γιάνναρη Ιωάννα, Καββάλου Νίκη και αναπληρωματικό μέλος η Παπαδημητράκη Αρετή.

Σε ανακοίνωση-επιστολή προς τα ΜΜΕ, το νέο Δ.Σ αναφέρεται στους σκοπούς του συλλόγου και στην συνεργασία που επιζητεί με Αρχές και υπηρεσίες. Παράλληλα ευχαριστεί τόσο τα ιδρυτικά όσο και τα νέα μέλη για την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει στον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Στέλιο Βοριά για την διάθεση αίθουσας για τις συνελεύσεις και τις εκλογές του συλλόγου και για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων  του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, για την ίδρυση και τους σκοπούς του συλλόγου Μονογονεϊκών οικογενειών το νέο Δ.Σ στην επιστολή του προς τα ΜΜΕ αναφέρει:

«Ο Σύλλογος Μονογονεϊκών Οικογενειών Ηρακλείου αποτέλεσε  μια πρωτοβουλία της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Ηρακλείου,  που καλούμαστε ως νέο Δ.Σ να υπηρετήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Σκοπός μας είναι να αναγνωριστεί ο Σύλλογος μας αρχικά σε τοπικό επίπεδο, και να δουλέψουμε όλοι για την επίλυση χρόνιων και καίριων ζητημάτων που απασχολούν τους μονογονείς, παρέχοντας σε όλα τα μέλη μας στήριξη σε θεσμικό, νομικό, κοινωνικό επίπεδο και όπου αλλού αυτό είναι εφικτό.

Σε αυτή μας την προσπάθεια θέλουμε αρωγό και συμπαραστάτη την πολιτεία και τους τοπικούς φορείς με σκοπό την από κοινού εύρεση λύσεων για την βελτίωση της καθημερινότητας των μονογονέων.

Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στην διοίκηση του Εργατικού Κέντρου και ιδιαιτέρως στον Πρόεδρο του κο Βοριά για την ευγενική παραχώρηση αίθουσας στο Εργατικό Κέντρο για την πραγματοποίηση των Γενικών Συνελεύσεων του Συλλόγου, καθώς και για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων της εκλογικής διαδικασίας.

Με την υπόσχεση ότι κανένας μονογονέας δεν θα είναι πια μόνος,  σας καλούμε όλους να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια και να αποτελέσετε κομμάτι αυτής της μεγάλης ομάδας!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια