Βαρουφάκης: Η ριζοσπαστική στροφή του ΜΕΡΑ 25 απέναντι στην σκληρή δημοσιονομική πειθαρχία της ΕΕ

Κρήτη
Βαρουφάκης: Η ριζοσπαστική στροφή του ΜΕΡΑ 25 απέναντι στην σκληρή δημοσιονομική πειθαρχία της ΕΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Βαρουφάκης αναφέρθηκε στην ενεργειακή κρίση και στη φτώχεια, το κύμα ακρίβειας και τις συνέπειες της πανδημίας, την ΕΕ και την νέα κυβέρνηση στη Γερμανία, τις εξελίξεις πολιτικά και στην Ελλάδα

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στην εγχώρια και διεθνή επικαιρότητα και τα βασικά εκκρεμή ζητήματα που απασχολούν αυτή την χρονική περίοδο την Ελλάδα, παραχώρησε την Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου, στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.4, ο επικεφαλής του ΜΕΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο κ. Βαρουφάκης αναφέρθηκε στην ενεργειακή κρίση και στη φτώχεια, το κύμα ακρίβειας και τις συνέπειες της πανδημίας, την ΕΕ και την νέα κυβέρνηση στη Γερμανία, τις εξελίξεις πολιτικά και στην Ελλάδα. Ο επικεφαλής του ΜΕΡΑ 25 εξηγεί γιατί το κόμμα κάνει μια μεγάλη ριζοσπαστική στροφή, όπως την αποκάλεσε , στο ιδεολογικό πεδίο με την επισήμανση ότι αυτή η ΕΕ όχι μόνο δεν αλλάζει, αλλά ετοιμάζεται να επαναφέρει την σκληρή δημοσιονομική πειθαρχία και περαιτέρω φτωχοποίηση των λαών, με συνέπεια για την Ελλάδα και πέμπτο μνημόνιο.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News