Ηράκλειο

Βαρδάκης: Στα γραφεία της ΔΕΠΑΝΑΛ για τα ζητήματα των εργαζομένων

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, λόγω των ελλείψεων σε τεχνικό, εξειδικευμένο και διοικητικό προσωπικό

Ενημερωτικές συναντήσεις πραγματοποίησε στα γραφεία της Πολυμετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Πολιτισμού Τουρισμού Ανάπτυξης Ηρακλείου (ΔΕΠΑΝΑΛ) ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης.

Ο κ. Βαρδάκης συναντήθηκε  με την Πρόεδρο της ΔΕΠΑΝΑΛ, Στέλλα Αρχοντάκη Καλογεράκη, τον Αντιπρόεδρο Νεκτάριο Κανακαράκη, όπως επίσης και με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΠΑΝΑΛ, Μιχάλη Ριζικιανάκη και τη Γενική Γραμματέα Βάσω Καντζέλη, ενώ εκ μέρους του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου συμμετείχαν ο Πρόεδρος Στέλιος Βοργιάς και ο Γενικός Γραμματέας Νεκτάριος Μωϋσάκης.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, λόγω των ελλείψεων σε τεχνικό, εξειδικευμένο και διοικητικό προσωπικό, απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία των διοικητικών υπηρεσιών της ΔΕΠΑΝΑΛ, του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου και των καταστημάτων που διαχειρίζεται ο Οργανισμός.

Η διοίκηση της ΔΕΠΑΝΑΛ ζήτησε τη συμμετοχή των εταιρειών Ο.Τ.Α. στα μέτρα οικονομικής στήριξης λόγω της πανδημίας, κρίνοντας αναγκαίο να υπάρξει σχετική επιχορήγηση. Από την πλευρά του, ο κ. Βαρδάκης εξέφρασε τη στήριξή του, στη διοίκηση και τους εργαζομένους και δεσμεύτηκε να αναδείξει τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια