Γάζι: Απέραντος σκουπιδότοπος η οδός Θριάμβου - Τι καταγγέλουν οι κάτοικοι (εικόνες)

Ηράκλειο
Γάζι: Απέραντος σκουπιδότοπος η οδός Θριάμβου - Τι καταγγέλουν οι κάτοικοι (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μια απέραντη χωματερή, για κάθε λογής σκουπίδια, υλικά και συσκευές, τείνει να μετατραπεί η οδός Θριάμβου στο Γάζι

Απαράδεκτες εικόνες με σκουπίδια και ογκώδη αντικείμενα πέριξ των κάδων στην οδό Θριάμβου στο Γάζι, αντικρίζουν καθημερινά οι κάτοικοι της οδού Θριάμβου στο Γάζι. Σύμφωνα με καταγγελίες στο neakriti.gr, καναπέδες, στρώματα, χαρτόνια, ξύλα και όχι μόνο, «πνίγουν» το σημείο, ενώ σακούλες σκουπιδιών έχουν ανοίξει και διασκορπιστεί στην ευρύτερη περιοχή εξαιτίας των αδέσποτων  ζώων που αναζητούν φαγητό στους τέσσερις κάδους.

Πρόκειται για εικόνα ντροπής, η οποία προκαλεί την έντονη δυσαρέσκεια δημοτών και διερχόμενων οδηγών, κάθε φορά που αντικρίζουν την μικρή «χωματερή» από ογκώδη  αντικείμενα, τις τελευταίες ημέρες, στον κεντρικό δρόμο.

Σύμφωνα με τους κατοίκους έχει ενημερωθεί για το θέμα και ο Δήμος Μαλεβιζίου. Οι δημότες καλούν τις αρμόδιες υπηρεσίες να μεριμνήσουν τόσο για την απομάκρυνση των σκουπιδιών, όσο και για την καθιέρωση διαρκώς ελέγχων, προκειμένου να μην επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό.

Όπως υποστηρίζουν δημότες, στον επίμαχο δρόμο δεν επαρκούν οι κάδοι απορριμμάτων, καθώς πολλές φορές αναγκάζονται να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις, για να βρουν άδειο κάδο. Ευτυχώς πρόκειται για την πλειοψηφία, καθώς στην εξίσωση υπάρχουν και οι ασυνείδητοι που εξακολουθούν να εναποθέτουν ογκώδη αντικείμενα σε διάφορα σημεία, χωρίς να έχουν προηγουμένως ενημερώσει τον Δήμο για τις ενέργειές τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News