Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα ο ληστής με το σουγιά - Άλλαξε ρούχα και... μαλλιά για να μην συλληφθεί

Κρήτη
Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα ο ληστής με το σουγιά - Άλλαξε ρούχα και... μαλλιά για να μην συλληφθεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O 33χρονος νόμιζε ότι είχε καταφέρει να ξεγελάσει τις Αρχές, αλλάζοντας την εμφάνισή του, όμως δεν υπολόγισε τις κάμερες ασφαλείας και κυρίως την επιμονή των αστυνομικών

Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, αναμένεται να απολογηθεί ο 33χρονος άνδρας, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή φέρεται να λήστεψε πρατήριο καπνικών προϊόντων στη Χανιώπορτα, στο Ηράκλειο, αφαιρώντας χρηματικό ποσό ύψους 3.400 ευρώ. 

Ο 33χρονος συνελήφθη χθες, Κυριακή 21 Νοεμβρίου, από την Αστυνομία και σήμερα Δευτέρα οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Κατόπιν παραπέμφθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί, ωστόσο, ζήτησε και πήρε προθεσμία για την ερχόμενη Τετάρτη. Μέχρι τότε θα κρατείται.

Σύμφωνα με την ΚΡΗΤΗ TV, ο 33χρονος νόμιζε ότι είχε καταφέρει να ξεγελάσει τις Αρχές, αλλάζοντας την… εμφάνισή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο συλληφθείς προέβη στη ληστεία την προηγούμενη Παρασκευή, όντας ατημέλητος, αξύριστος και με σχετικά μακριά μαλλιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αμέσως μετά επέστρεψε στο σπίτι του, όπου κουρεύτηκε, ξυρίστηκε και άλλαξε ρούχα. 

Ωστόσο, ο 33χρονος ληστής με καταγωγή από την Αθήνα φαίνεται ότι δεν υπολόγισε τις κάμερες ασφαλείας και κυρίως την… επιμονή των αστυνομικών. 

Σύμφωνα με την ΚΡΗΤΗ TV, οι κάμερες κλειστού κυκλώματος τόσο στο πρατήριο, όσο και σε άλλα καταστήματα, «πρόδωσαν» τις κινήσεις του 33χρονου.

Όπως έγινε γνωστό, ο συλληφθείς φαίνεται, μεταξύ άλλων, να αλλάζει μπουφάν και να διπλώνει την πινακίδα κυκλοφορίας του δικύκλου του, πριν ξεκινήσει με κατεύθυνση προς τη Χανιώπορτα. 

Ο 33χρονος πρώην ιδιωτικός υπάλληλος φέρεται να αιφνιδιάστηκε, μάλιστα, κατά τη στιγμή της σύλληψής του, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ρώτησε τους αστυνομικούς «τι ψάχνουν».

Εντούτοις, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. δεν δυσκολεύτηκαν να βρουν στο σπίτι του 33χρονου τα ρούχα που φέρεται να φορούσε κατά τη ληστεία. 

(Φωτογραφία Αρχείου Pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News