Ηράκλειο

Ηράκλειο: Μεταθέσεις αστυνομικών στα αστυνομικά τμήματα Μινώα Πεδιάδος – Μαλεβιζίου

«Παρά τις πιέσεις μας και του εκπροσώπου μας στο Συμβούλιο μεταθέσεων προς ενίσχυση συγκεκριμένων υπηρεσιών, κάνεις συνάδελφος δεν τοποθετήθηκε σε αυτές τις υπηρεσίες», τόνισε σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου

Μια ιδιαίτερα δηκτική ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου για να στηλιτεύσει ότι δεν έγιναν μεταθέσεις στο Α.Τ. Μινώα Πεδιάδος και το Α.Τ. Μαλεβιζίου. Το κείμενο της ανακοίνωσης, που κοινοποιείται στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγο Μ. Καραμαλάκη, έχει ως εξής:

«Μετά την πραγματοποίηση του συμβουλίου εκτάκτων μεταθέσεων της Δ.Α. Ηρακλείου, προς έκπληξή μας, και παρά τις πιέσεις μας και του εκπροσώπου μας στο Συμβούλιο μεταθέσεων προς ενίσχυση συγκεκριμένων υπηρεσιών και ειδικότερα των Α.Τ. Μίνωα Πεδιάδος και Α.Τ. Μαλεβιζίου, κάνεις συνάδελφος δεν τοποθετήθηκε σε αυτές τις υπηρεσίες. Μάλλον η Διεύθυνσή μας θεωρεί ότι με μεσοβέζικες λύσεις και “μπαλώματα” μέσω προσωρινών μετακινήσεων, και κατ' επέκταση δημιουργώντας προβλήματα σε άλλες υπηρεσίες και στην υπηρεσιακή ηρεμία των συναδέλφων, θα φροντίσει για την ενίσχυση των παραπάνω υπηρεσιών.

Κύριοι, δυστυχώς άλλες ευκαιρίες δε θα δοθούν ώστε οι υπηρεσίες αυτές να ανακάμψουν. Αν νομίζετε ότι στις επόμενες μεταθέσεις η Διεύθυνσή μας θα ενισχυθεί με κάποια στρατιά αστυνομικών, μάλλον πλανάσθε πλάνην οικτράν.

Η Ένωσή μας θα σταθεί δίπλα στους συναδέλφους και στις υπηρεσίες που στενάζουν από προσωπικό. Δε θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση τυχόν υπερεργασίες και καταστρατήγηση του Π.Δ. περί χρόνου εργασίας αστυνομικού, και παρακαλούμε τους συναδέλφους να μας καταγγείλουν τυχόν τέτοια φαινόμενα».

(φωτογραφία: Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια