Ηράκλειο: Η εντυπωσιακή φωταγώγηση του Κούλε έστειλε μήνυμα κατά του καρκίνου (βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Η εντυπωσιακή φωταγώγηση του Κούλε έστειλε μήνυμα κατά του καρκίνου (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στόχος των εκδηλώσεων ήταν η ενημέρωση κυρίως των νέων και των παιδιών για να δημιουργηθεί μια κουλτούρα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου

Ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖω» και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης διοργάνωσε σήμερα Σάββατο, 20 Νοεμβρίου, την εκδήλωση «Ανοίγουμε πανιά στη ζωή».

Με το σύνθημα «Ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί αρκεί να διαγνωστεί έγκαιρα, διοργανώθηκε η εκδήλωση «Sail For Cancer - Ανοίγουμε πανιά στη ζωή», o Όμιλος έστειλε ηχηρό μήνυμα πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου, τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηρακλείου, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, την Αρχαιολογική Υπηρεσία και τη στήριξη της «ErgoProlipsis».

Στόχος των εκδηλώσεων ήταν η ενημέρωση κυρίως των νέων και των παιδιών για να δημιουργηθεί μια κουλτούρα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το βράδυ του Σαββάτου φωταγωγήθηκε το ενετικό φρουρίο Κούλε στη μνήμη της αρχαιολόγου Κατερίνας Μυλοποταμιτάκη.

Διαβάστε ακόμη: Πανεπιστήμιο Κρήτης και ΙΤΕ στην «μάχη» κατά του καρκίνου - Έγκαιρη διάγνωση με AI (βίντεο)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News