Ηράκλειο: Ληστεία μέρα μεσημέρι στη Χανιώπορτα - «Άφαντος» ο δράστης (βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Ληστεία μέρα μεσημέρι στη Χανιώπορτα - «Άφαντος» ο δράστης (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιστατικό έχει θορυβήσει επαγγελματίες της περιοχής οι οποίοι δεν κρύβουν την ανησυχία τους

Συνεχίζονται οι έρευνες από τις Αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της ληστείας σε πρατήριο τσιγάρων στη περιοχή της Χανιώπορτας, η οποία έγινε μέρα μεσημέρι και υπό την απειλή μαχαιριού, με τον δράστη να αφαιρεί χρηματικό ποσό περίπου 3.000 ευρώ.

Η ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου, με την ΕΛΑΣ να βάζει στο μικροσκόπιο υλικό από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης καταστημάτων στην περιοχή της Χανιώπορτας, καθώς ο δράστης διέφυγε με μηχανάκι με κατεύθυνση προς τη Λ. Καλοκαιρινού.

Η υπάλληλος του πρατηρίου τσιγάρων που βρίσκεται στη Χανιώπορτα έζησε εφιαλτικές στιγμές στη θέα νεαρού δράση, ο οποίος με την απειλή σουγιά  της απέσπασε 3.000 περίπου ευρώ.

Ο δράστης φορούσε κράνος και με την απειλή σουγιά, ζήτησε από την υπάλληλο να πέσει στο δάπεδο, με τον ίδιο να αρπάζει τα χρήματα και να καθαρίζει τα ίχνη του πριν γίνει καπνός.

Η ληστεία μάλιστα έγινε μέρα μεσημέρι, τη στιγμή που δεν υπήρχε κανένας πελάτης στο πρατήριο τσιγάρων.

Η ληστεία διήρκησε περίπου 10 λεπτά, με την έντρομη υπάλληλο να ενημερώνει την ιδιοκτήτρια, ενώ κανείς στη γειτονιά, έμποροι και θαμώνες καφενείων δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

Ο δράστης διέφυγε με μηχανάκι και αναζητείται από την Αστυνομία, η οποία βάζει στο μικροσκόπιο οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή της Χανιώπορτας.

Το περιστατικό έχει θορυβήσει επαγγελματίες της περιοχής οι οποίοι δεν κρύβουν την ανησυχία τους.

(Φωτογραφία Αρχείου Pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News