Ηράκλειο

Ηράκλειο: Αγώνας δρόμου κατά της βίας την Κυριακή, 28 Νοεμβρίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των γυναικών και κοριτσιών - 25 Νοεμβρίου, ημέρα Πέμπτη - διοργανώνεται αγώνας δρόμου παιδιών ηλικίας έξι έως 12 ετών, κατά της βίας, με σύνθημα: «Τέλος στη βία»

Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου», με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Κατά της Κακοποίησης Γυναικών και Κοριτσιών, συνδιοργανώνει  με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού,  την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Ηρακλείου, το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, το Αθλητικό Σωματείο Πήγασος και τον Όμιλο Υπεραποστάσεων Κρήτης αγώνα δρόμου παιδιών (ηλικίας 6 έως 12 ετών) κατά της βίας με σύνθημα: «Τέλος στη βία».

Ο Αγώνας Δρόμου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 και ώρα: 11:00 στο κέντρο του Ηρακλείου, και θα αφορά δύο διαφορετικές διαδρομές, για παιδιά των τάξεων της  Α’, Β’ & Γ’  και  Δ’,Ε’ & ΣΤ’ Δημοτικού αντίστοιχα. Τα παιδιά των τριών πρώτων τάξεων του Δημοτικού, θα περπατήσουν τη  διαδρομή με απαραίτητη προϋπόθεση να συνοδεύονται από τους γονείς τους. Στην συνέχεια τα παιδιά των μεγαλύτερων τάξεων θα συμμετέχουν στον αγώνα δρόμου, με εκκίνηση και τερματισμό την Ενετική Λότζια.  

Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν μετάλλια, καθώς και  θα υπάρξει βράβευση για τους νικητές του αγώνα δρόμου των μεγαλύτερων τάξεων. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν δώρο πακέτο συμμετοχής(σακίδιο, μπλουζάκι κτλ.). 

Έναρξη Εγγραφών: Πέμπτη 18 Νοεμβρίου(εκτός Σαββατοκύριακου). 

Εγγραφές θα συμπληρώνονται καθημερινά και ώρες 14:00-18:00, στο βόρειο τμήμα της  Πλατείας Ελευθερίας, στο ξύλινο σπιτάκι του Συνδέσμου «Το Σπίτι Των Αγγέλων».  Σας υπενθυμίζουμε, ότι για την συμμετοχή ανηλίκων σε αγώνα, είναι απαραίτητη η έγγραφη συναίνεση του γονέα. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την εξάντληση των δηλώσεων συμμετοχής. 

Για πληροφορίες καλέστε: 2810-242121 & 6974301011 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 – 17:00).

Άτομα Επικοινωνίας: Γερακάκη Ελένη, Σμαριανάκη Ξένια, Χατζηνικολάου Φαίη 

Συνολικός Αριθμός Συμμετεχόντων: 300 παιδιά Ηράκλειο, 17/11/2021.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 και ώρα: 11: 00 π.μ., για να τρέξει, να περπατήσει και να συμβάλει στην διάδοση του μηνύματος: Στη Βία... Η Σιωπή ΔΕΝ Είναι Χρυσός!

Η εκδήλωση συντελείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού. Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Για την συμμετοχή σας στον αγώνα, απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από covid-19 ή αρνητικού self-test για ανηλίκους εντός 24 ωρών (συστήνεται να διενεργείται την ημέρα του αγώνα), ενώ για τους ενήλικες συνοδούς αρνητικού rapid test 48 ωρών ή PCR test 72 ωρών. Απαιτείται η προσκόμιση αυτών των εγγράφων την ημέρα του αγώνα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια