Τίμησαν τον γιατρό Δημήτρη Μαμουλάκη

Ηράκλειο
Τίμησαν τον γιατρό Δημήτρη Μαμουλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραβείο για τον παιδοδιαβητολόγο Δημήτρη Μαμουλάκη και για την μάχη που έδωσε για τον νεανικό διαβήτη

Τιμητική πλακέτα για την πολυετή προσφορά του στην επιστήμη, και πιο συγκεκριμένα για την επιστημονική μάχη που έδωσε για τον νεανικό διαβήτη, έλαβε ο παιδοδιαβητολόγος Δημήτρης Μαμουλάκης. Η βράβευσή του έγινε από τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Διαβήτη, ο οποίος πραγματοποίησε τη βράβευση, εκτιμώντας και αξιολογώντας το επιστημονικό και ιατρικό του έργο.

Ο κ. Μαμουλάκης είναι ένα πρόσωπο που χαίρει καθολικής εκτίμησης από τον ιατρικό κόσμο και την κοινωνία του Ηρακλείου, με πολυετή προσφορά προς τον συνάνθρωπο. Ο συνολικός αριθμός χρόνων που υπηρέτησε το Εθνικό Σύστημα Υγείας από το πόστο του παιδοδιαβητολόγου ήταν 32.

Το μήνυμα της εκδήλωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε η συγκεκριμένη βράβευση, ήταν ότι η διαχείριση του διαβήτη είναι τρόπος ζωής, με άσκηση, σωστή διατροφή και υγιεινό τρόπο ζωής που πρέπει να εφαρμόζουμε όλοι... Τα δε παιδιά με νεανικό διαβήτη πρέπει να τυγχάνουν της υποστήριξης του καθενός μας, αλλά και των συγκροτημένων δομών της κοινωνίας και της Πολιτείας, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στην καθημερινότητά τους.

Η «ΝΚ» επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Δημήτρη Μαμουλάκη, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους ανθρώπους του Συλλόγου για την τιμή που του έκαναν να τον βραβεύσουν. «Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου ευχαριστήρια για την τιμή που μου έκαναν να με βραβεύσουν. Η τιμητική πλακέτα που μου προσέφεραν δείχνει ότι εκτιμούν το ιατρικό μου έργο. Εκτιμώ και σέβομαι το έργο που προσφέρει ο Παγκρήτιος Σύλλογος Ατόμων με Διαβήτη, παρά την αποχώρησή μου από το νοσοκομείο εξαιτίας της συνταξιοδότησης», ανέφερε ο κ. Μαμουλάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News