Τραγωδία στην Αγία Βαρβάρα: Στην τελευταία τους κατοικία οδηγούνται ο 16χρονος Χρήστος κι ο 50χρονος Μαρίνος (vid)

Ηράκλειο
Τραγωδία στην Αγία Βαρβάρα: Στην τελευταία τους κατοικία οδηγούνται ο 16χρονος Χρήστος κι ο 50χρονος Μαρίνος (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην τελευταία τους κατοικία οδηγούνται σήμερα, Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου, ο 16χρονος Χρήστος κι ο 50χρονος Μαρίνος, που έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις, στην προσπάθειά τους να καθαρίσουν δεξαμενή μούστου

Θρηνεί η τοπική κοινωνία της Αγίας Βαρβάρας Ηρακλείου μετά τον άδικο και αιφνίδιο χαμό του 50χρονου Μαρίνου και του 16χρονου Χρήστου.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε χθες, Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, το απόγευμα, όταν ο 50χρονος θείος μαζί με τα δύο ανήλικα δίδυμα ανιψάκια του πήγε στα καζάνια για καθαρίσουν τις δεξαμενές μούστου. Το καπάκι της μοιραίας δεξαμενής ήταν κλειστό και όταν ο μικρός Χρήστος εισήλθε για να την καθαρίσει, εισέπνευσε τον «θυμό» κι έχασε τις αισθήσεις του από τις αναθυμιάσεις. Όταν ο 50χρονος θείος, με τον δίδυμο αδελφό του αντιλήφθηκαν τι είχε γίνει, ο πρώτος έσπευσε στη δεξαμενή και στην προσπάθειά του να σώσει τον 16χρονο, γλύστρισε στη δεξαμενή, χτύπησε και έχασε τις αισθήσεις του.

Ο δίδυμος αδερφός άμεσα ειδοποίησε τον πατέρα του,  ο οποίος με τη βοήθεια κατοίκων, έκοψαν τη δεξαμενή για να βγάλουν τους δύο νεκρούς συγγενείς τους.

Άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο για να παραλάβει τον 50χρονο άνδρα, ενώ την ίδια στιγμή, οι κάτοικοι της περιοχής μετέφεραν με ιδιωτικό όχημα το 16χρονο αγόρι από το σημείο στο Κέντρο Υγείας. Γιατροί και νοσηλευτές, κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τους επαναφέρουν στη ζωή, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Το τελευταίο αντίο στους αδικοχαμένους είπαν σήμερα στις τρεις φίλοι και συγγενείς στον Ιερό Ναό της Αγίας Πελαγίας στο Κοιμητήριο της Αγίας Βαρβάρας.

https://www.youtube.com/watch?v=tURWKuen6uU?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

(φωτογραφία: pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News