Ηράκλειο: Σύλληψη άνδρα για ληστεία και κλοπές - Το ποσό που αφαίρεσε

Κρήτη
Ηράκλειο: Σύλληψη άνδρα για ληστεία και κλοπές - Το ποσό που αφαίρεσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν οι αρχές για ληστεία και κλοπές, οι οποίες διαπράχθηκαν σε επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου

Στη σύλληψη ημεδαπού προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, για μια υπόθεση ληστείας και τέσσερις υποθέσεις κλοπής, οι οποίες διαπράχθηκαν σε επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου μια υπόθεση ληστείας και τέσσερις (4) υποθέσεις κλοπής (τρεις τετελεσμένες και μια απόπειρα) οι οποίες διαπράχθηκαν σε επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού ο οποίος και συνελήφθη.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω  Υπηρεσίας καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 16 Νοεμβρίου έως και 17, ο ημεδαπός είχε διαπράξει μια ληστεία, τρεις κλοπές και μια απόπειρα κλοπής σε επιχειρήσεις αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.150 ευρώ.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα (18.11.2021) το πρωί στο Ηράκλειο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News