Χρηστίδης: Πρέπει να δημιουργήσουμε μια παράταξη ελπίδας, ένα κανονικό ΠΑΣΟΚ

Κρήτη
Χρηστίδης: Πρέπει να δημιουργήσουμε μια παράταξη ελπίδας, ένα κανονικό ΠΑΣΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Απέναντι στο συντηρητικό δίπολο ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρέπει να δημιουργήσουμε μια παράταξη ελπίδας, ένα κανονικό ΠΑΣΟΚ», ανέφερε ο Υποψήφιος Πρόεδρος ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χριστίδης

Περιοδεία στην Κρήτη ξεκίνησε χθες Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης. Ο κ. Χρηστίδης το βράδυ της Τετάρτης, πραγματοποίησε ομιλία σε συνάντηση με τοπικούς φορείς στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάλης Βρύσης.

Ο κ. Χρηστίδης κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές, συμπληρώνοντας ότι «πιστεύω στην πολιτική που δημιουργεί συνθήκες για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα. Πιστεύω στην πολιτική η οποία δίνει φωνή στον καθημερινό άνθρωπο» ανέφερε ο κ. Χρηστίδης που πρόσθεσε ότι «πρέπει να αφήσουμε το αποτύπωμα του ΠΑΣΟΚ έξω από μια σύγκρουση. Το ΠΑΣΟΚ ήταν, είναι και θα είναι πάντα εδώ, ότι και να κάνει όποιος και να το κάνει. Είναι συναίσθημα, είναι ιστορία, αλλά κυρίως είναι προοπτική».

Σήμερα Πέμπτη 18 Νοεμβρίου ο κ. Χρηστίδης θα έχει συναντήσεις στο Ηράκλειο και το Λασίθι, ενώ την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο και τα Χανιά.

«Απέναντι στο συντηρητικό δίπολο ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρέπει να δημιουργήσουμε μια παράταξη ελπίδας, ένα κανονικό ΠΑΣΟΚ», ανέφερε ο Υποψήφιος Πρόεδρος ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χριστίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της «ΚΡΗΤΗ TV».  

Αναφορικά με τη σεναριολογία στο δημόσιο διάλογο περί συνεργασίας (την επόμενη μέρα) ΚΙΝΑΛ με ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε:

«Η δική μας παράταξη δεν έχει συζητήσει με τις ηγεσίες των υπολοίπων κομμάτων για να μοιράσει καρέκλες, έχει συζήτηση με όλους τους πολίτες οι οποίοι ψάχνουν να βελτιώσουν τη ζωή τους, αυτή θα είναι η δική μου προσπάθεια», τόνισε ο κ. Χριστίδης.

Σχετικά με το πως ο ίδιος αποκωδικοποιεί τα δημοσκοπικά ευρήματα τόσο σε επίπεδο υποψηφίων όσο και σε επίπεδο παράταξης, απάντησε πως βλέπει τις δημοσκοπήσεις αλλά δεν λειτουργεί με όρους δημοσκοπήσεων.

Σε ότι αφορά το επικείμενο debate ενόψει του πρώτου γύρου το οποίο θα διεξαχθεί χωρίς τη συμμετοχή του Γιώργου Παπανδρέου ο οποίος επέμεινε στις διαφωνίες του για τους όρους διεξαγωγής παρά το «άνοιγμα» της πλευράς Χρηστίδη σχολίασε:

«Θέλω να είμαστε και οι έξι σε ένα debate για να βάλουμε όλα τα επιχειρήματα»

Ο ίδιος δήλωσε υπέρμαχος της άποψης που θέλει μια τοπική αυτοδιοίκηση με περισσότερες εξουσίες κάτι το οποίο όπως είπε θα έπρεπε να έχει ήδη προχωρήσει τα προηγούμενα χρόνια. «Η μοναδική παράταξη που έδωσε αρμοδιότητες στην τοπική αυτοδιοίκηση ήταν το ΠΑΣΟΚ» ,σχολίασε χαρακτηριστικά ενώ πρόσφατα ο ίδιος είχε ζητήσει η τοπική αυτοδιοίκηση να αξιοποιηθεί και στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των επισκέψεών του:

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

8.45 Συνάντηση με τη Διοίκηση , Καθηγητές και Φοιτητές στη Γεωργική Σχολή Μεσσαράς

10.00 Συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου (Αίθουσα ΠΕΡΓΑΛΙΔΗ)

11.15 Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Στέλιο Βοργιά και το Διοικητικό Συμβούλιο.

11.30 Συνάντηση με παραγωγικούς φορείς του Νομού, στο εργατικό κέντρο Ηρακλείου.

12.30 Συνάντηση με Γιάννη Κουράκη στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης

16.00 Σητεία - Συνάντηση με μέλη και φίλους

17.30 Επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Φοίνικα (Περιοχή Κουτσουρά, Σητεία) Συνάντηση με τον πρόεδρο Αγροτικού Συλλόγου Σητείας και Περιφερειακό Σύμβουλο Γιώργο Τσιφετάκη και τα μέλη του συλλόγου.

18.30 Συνάντηση με Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη και στη συνέχεια συνάντηση με μέλη και φίλους στο Δημαρχείο Ιεράπετρας στην αίθουσα «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»

20.00 Συνάντηση με μέλη και φίλους σε καφέ στην Πλατεία Αγίου Νικολάου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

9.30 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ανωγείων κ. Κεφαλογιάννη Σωκράτη στο Δημαρχείο

11.00 Συνάντηση με μέλη και φίλους σε καφέ στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου

12.00 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μυλοποτάμου Δημήτρη Κόκκινο στο Δημαρχείο

13.00 Συνάντηση με Δήμαρχο Ρεθύμνου Γιώργη Μαρινάκη και συζήτηση με φίλους, μέλη και Νομαρχιακή επιτροπή στην πόλη.

16.00 Συνάντηση με Δήμαρχο Χανίων κ. Σημανδηράκη Παναγιώτη στο Δημαρχείο και περίπατος στην πόλη.

18.00 Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Χανίων κ. Γιάννη Μανωλικάκη και το Διοικητικό Συμβούλιο.

19.00 Ομιλία-συνάντηση στο καφέ «Κήπος» στα Χανιά (Στρ. Τζανακάκη,).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News