Ηράκλειο

«Διαχρονικό Ημερολόγιο Έρως Αντέρως, 366 ερωτήσεις» - Το ημερολόγιο της Μαρίας Αλατζόγλου

Η Μαρία Αλατζόγλου θα παρουσιάσει το ημερολόγιο της αύριο Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στις 8μ.μ., στο Marina café στο Ενετικό Λιμάνι Ηρακλείου

Το ημερολόγιο με τίτλο «Διαχρονικό Ημερολόγιο Έρως Αντέρως, 366 ερωτήσεις» θα παρουσιάσει η Μαρία Αλατζόγλου αύριο Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στις 8μ.μ., στο Marina café στο Ενετικό Λιμάνι Ηρακλείου.

Το εισαγωγικό σημείωμα του ημερολογίου:

«Ο Έρωτας είναι η κινητήρια δύναμη, η βασική αρχή, όχι μόνο απέναντι σε ένα πρόσωπο αλλά για την ίδια τη ζωή. Ο Αντέρωτας άλλοτε στέκεται αμοιβαία, άλλοτε αντιστέκεται και άλλοτε μπορεί  να μάχεται τον Έρωτα. Ο διάλογος μεταξύ τους είναι η βασική αρχή για τη συνοχή και τη συνέχεια των συντροφικών σχέσεων. Με πυξίδα  το «Διαχρονικό Ημερολόγιο ‘Ερως Αντέρως» ξεκινάει ένα ταξίδι χαρτογράφησης της ερωτικής πορείας. Περιέχει 366 ερωτήσεις, μία για κάθε μέρα, οι οποίες μπορούν να απαντηθούν σε δύο διαφορετικές χρονιές. Οι ερωτήσεις  λειτουργούν ως ένα καθημερινό αναστοχαστικό ταξίδι της ερωτικής ζωής. (από το εισαγωγικό σημείωμα του ημερολογίου) Η Μαρία Αλατζόγλου, είναι ψυχολόγος και δημιουργός της σειράς «Διαχρονικά Ημερολόγια, 366 Ερωτήσεις». Το  «Διαχρονικό Ημερολόγιο Προσωπικής ανάπτυξης» είναι το πρώτο ημερολόγιο που εκδόθηκε το 2019 και μέχρι σήμερα έχουν γίνει 4 επανεκδόσεις.»

Η Μαρία Αλατζόγλου, είναι ψυχολόγος και δημιουργός της σειράς «Διαχρονικά Ημερολόγια, 366 Ερωτήσεις». Το  «Διαχρονικό Ημερολόγιο Προσωπικής ανάπτυξης» είναι το πρώτο ημερολόγιο που εκδόθηκε το 2019 και μέχρι σήμερα έχουν γίνει 4 επανεκδόσεις.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια