Ηράκλειο

Αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης»: Η αξιοποίηση της έκτασής του, θέμα συνάντησης με τον Υπουργό Οικονομικών

Στην Αθήνα για συναντήσεις με τον Υπουργό Οικονομικών καθώς με την διοίκηση της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», θα βρεθούν ο Δήμαρχος Ηρακλείου και ο Περιφερειάρχης Κρήτης- Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί και με την ΚΤΥΠ όπου θα συζητηθούν θέματα που έχουν να κάνουν με τα νέα σχολεία στο Ηράκλειο

Στην Αθήνα θα βρίσκονται το πρωί της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης για συναντήσεις με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, καθώς με την διοίκηση της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.».

Αντικείμενο της συνάντησης με τον κ. Σταϊκούρα θα είναι ο σχεδιασμός για την αξιοποίηση της έκτασής του αεροδρομίου «Ν. Καζαντζάκης» και η συμμετοχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δήμου και Περιφέρειας) σε αυτόν.

Στην συνάντηση με την ΚΤΥΠ θα τεθούν επί τάπητος τα νέο Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας, το νέο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Ηρακλείου, τα νέα σχολεία στο στρατόπεδο Μπετεινάκη στον Καρτερό και η επιτάχυνση των διαδικασιών για την ανέγερσή τους.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια