Το Hitech μαντρί «έριξε» στα δίχτυα της ΕΛΑΣ τον 30χρονο δράστη (βίντεο)

Ηράκλειο
Το Hitech μαντρί «έριξε» στα δίχτυα της ΕΛΑΣ τον 30χρονο δράστη (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πήγε με τη στολή να κλέψει στο μαντρί και έπεσε στη «φάκα» της ΕΛΑΣ, ο λόγος για έναν 30χρονο ξενοδοχοϋπάλληλο, ο οποίος δεν άφησε τίποτα όρθιο γύρω από το συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων στο οποίο εργαζόταν στην Χερσόνησο

Δεν είχε τον Θεό του, ο 30χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος που δεν άφησε τίποτα όρθιο γύρω από το συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων στο οποίο εργαζόταν στην Χερσόνησο.

Όμως, το μαντρί Hitech το οποίο έβαλε στο στόχαστρο ήταν εξοπλισμένο με κρυφές κάμερες τις οποίες αξιοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου που έχουν αποδείξει πολλές φορές, πως δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη.

Ο 30χρονος στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου είχε καταφέρει να «ρημάξει» όσα σπίτια και ποιμνιοστάσια ήταν σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο στο οποίο εργαζόταν. Τέσσερις ζωοκλοπές, κλοπές σε σπίτια και μία απόπειρα, εξιχνιάστηκαν και ομολογήθηκαν από τον ίδιο όταν κλήθηκε να απολογηθεί στον Δήμο Χερσονήσου.

Δύο στοιχεία οδήγησαν στον εντοπισμό του, αφού έκανε το λάθος να εισβάλει σε μαντρί εξοπλισμένο με κρυφές κάμερες. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου, πήραν στα χέρια τους το υλικό που τον έδειχνε να έχει δέσει τα ζώα και να τα σέρνει για να τα φορτώσει στο κλουβάκι, που οδηγούσε, όμως, σαν πρόσωπο ήταν άγνωστος στην περιοχή.

Παρά το αρχικό αδιέξοδο οι αστυνομικοί συνέχισαν να ερευνούν τις καταγγελίες για ζωοκλοπές και κλοπές στην ίδια πάντα περιοχή και έβγαλαν λαβράκι όταν αντιλήφθηκαν ότι ο δράστης υπέπεσε και σε δεύτερος λάθος, αφού έκανε τη ζωοκλοπή φορώντας τη στολή του ξενοδοχείου.

Ο 30χρονος αναγνωρίστηκε και στο στάδιο της προσαγωγής του ομολόγησε πως είχε διαπράξει τις ζωοκλοπές και τις εισβολές σε γειτονικά σπίτια με λεία χρήματα και κοσμήματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News