Black Friday: Αντίστροφη μέτρηση για μεγάλες προσφορές στην Κρήτη - Τι δήλωσαν καταστηματάρχες (βίντεο)

Κρήτη
Black Friday: Αντίστροφη μέτρηση για μεγάλες προσφορές στην Κρήτη - Τι δήλωσαν καταστηματάρχες (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 26 Νοεμβρίου, είναι ημέρα γιορτής και στην Κρήτη, με τους επιχειρηματίες να είναι πανέτοιμοι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών οι οποίοι περιμένουν με αγωνία

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την black Friday, με τον θεσμό της μαύρης Παρασκευής να αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για φθηνές αγορές και στο νησί μας, με τους νέους να έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στη 26η Νοεμβρίου, οπότε θα ριχθούν στο κυνήγι των μεγάλων προσφορών, άνω του 50%.

Ηλεκτρικά είδη, είδη σπιτιού, κινητά, τάμπλετ, νεανικά ρούχα και υποδήματα θα έχουν την τιμητική τους, την Black Friday, στην μεγάλη αυτή γιορτή της αγοράς, όπως τη χαρακτηρίζουν έμποροι, οι οποίοι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες των καταναλωτών.   

Η αγαπημένη ημέρα των απανταχού καταναλωτών, η black Friday πλησιάζει…   

Στις 26 Νοεμβρίου, είναι ημέρα γιορτής και στην Κρήτη, με τους επιχειρηματίες να είναι πανέτοιμοι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών οι οποίοι περιμένουν με αγωνία τις μεγάλες προσφορές.  

Black Friday με μέτρα και αποστάσεις και κυρίως με υπομονή στις τεράστιες ουρές που αναμένεται να σχηματιστούν έξω από τα καταστήματα όπου θα επικρατεί κλίμα ενθουσιασμού για τις φθηνές αγορές ενώ στις 29 Νοεμβρίου ξεκινά η Cyber Monday.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News