Ηράκλειο

Δήμος Ηρακλείου: Αποκτά οχτώ νέα απορριμματοφόρα – υπογράφθηκε η σύμβαση

Το κόστος της απόκτησης των οχημάτων είναι 1.262.320.000 ευρώ και η παράδοσή τους αναμένεται εντός του επόμενου εξαμήνου

Υπεγράφη το πρωί της Δευτέρας 15 Νοεμβρίου η σύμβαση για την απόκτηση οκτώ ακόμα καινούργιων απορριμματοφόρων από τον Δήμο Ηρακλείου. Την σύμβαση υπέγραψε η Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Μαρία Καναβάκη και αφορά στην προμήθεια:

  • 4 απορριμματοφόρων χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων
  • 3 απορριμματοφόρων χωρητικότητας 12 κυβικών μέτρων
  • 1 απορριμματοφόρου χωρητικότητας 6 κυβικών μέτρων.

Το κόστος της απόκτησης των οχημάτων είναι 1.262.320.000 ευρώ (χρηματοδότηση από «Φιλόδημος II» και ίδιους πόρους) και η παράδοσή τους αναμένεται εντός του επόμενου εξαμήνου.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός σχετικά: «Όταν παραλάβουμε τα οκτώ για τα οποία υπογράψαμε σήμερα, ο Δήμος Ηρακλείου θα έχει προσθέσει συνολικά και μέσα σε τέσσερα χρόνια 25 καινούργια απορριμματοφόρα στον στόλο της Υπηρεσίας Καθαρότητας, συν ένα που προσέφερε η Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης. Μιλάμε δηλαδή για σχεδόν πλήρη ανανέωση του στόλου. Με τα νέα οχήματα η αποκομιδή γίνεται αποτελεσματικότερη και με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια για τους εργαζομένους, κάτι που ήταν και παραμένει βασική μας προτεραιότητα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια