Μεσαρά: Τα ανοικτά μέτωπα του πρωτογενή τομέα

Κρήτη
Μεσαρά: Τα ανοικτά μέτωπα του πρωτογενή τομέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις Μοίρες βρέθηκαν εκπρόσωποι της Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να συζητήσουν με αγρότες και κτηνοτρόφους

Στις Μοίρες επισκέφθηκαν εκπρόσωποι της Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να συζητήσουν με αγρότες και κτηνοτρόφους της Κρήτης και να σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις τους που θα δώσουν λύσεις στα σοβαρά ζητήματα που ταλανίζουν τον κλάδο τους.

Ο Βουλευτής και Τομεάρχης Αγροτικής Πολιτικής Στ. Αραχωβίτης, προτείνει λύσεις και δεσμεύεται ότι θα υλοποιηθούν στις επόμενες εκλογές, για τις οποίες θεωρεί τη νίκη δεδομένη. 

Η Ομάδα Εργασίας Αγροτικής Πολιτικής της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποίησε μία ανοιχτή συζήτηση, με επίκεντρο τα αιτήματα και τις κινητοποιήσεις των αγροτοκτηνοτρόφων της Κρήτης.

Παράλληλα, τάχθηκε με το μέρος των παραγωγών, δηλώνοντας πως οι παρεμβάσεις στις αποφάσεις της ισχύουσας Κυβέρνησης θα συνεχιστούν μέχρι να έρθει η δικαίωση. 

Στο τραπέζι έπεσαν και προτάσεις για να δοθούν λύσεις σε ζητήματα που καίνε τους αγρότες, με σημείο αναφοράς την πληρωμή των επιδοτήσεων.

Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας των αγροκτηνοτρόφων αναμένεται να συνεχιστεί. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News