Κρήτη: Δεύτερο περιστατικό μέθης με ανήλικα παιδιά - Στο νοσοκομείο μια κοπέλα 13,5 ετών

Κρήτη
Κρήτη: Δεύτερο περιστατικό μέθης με ανήλικα παιδιά - Στο νοσοκομείο μια κοπέλα 13,5 ετών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια κοπέλα μόλις 13,5 ετών, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, το βράδυ της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου, ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο στο Δήμο Μαλεβιζίου

Δεύτερο περιστατικό μέθης, με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά, καταγράφεται σε διάστημα λίγων ημερών στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια κοπέλα μόλις 13,5 ετών, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, το βράδυ της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου, ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο στο Δήμο Μαλεβιζίου. Το ανήλικο κορίτσι, βρέθηκε σε τέτοια κατάσταση μέθης που χρειάστηκε να  μεταφερθεί και να νοσηλευτεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Οι γιατροί πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στην έφηβη, η οποία νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική και αναμένεται να πάρει εξιτήριο πιθανότατα την Δευτέρα.

Η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία εις βάρος του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου, ο οποίος και αναζητείται.

Υπενθυμίζεται πως στο Κέντρο Υγείας Μοιρών μεταφέρθηκε και ένας 15χρονος λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου. Ο ιδιοκτήτης του καφέ – μπαρ συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ταυτόχρονα του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 και η επιχείρησή του θα παραμείνει κλειστή για 15 ημέρες, καθώς ο 15χρονος είχε εισέλθει στο κατάστημα χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης κορωνοϊού.

(Φωτογραφία Αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News