Μαρία Φαραντούρη: Το Ηράκλειο υποκλίθηκε στην σπουδαία ερμηνεύτρια (βίντεο, εικόνες)

Πολιτισμός
Μαρία Φαραντούρη: Το Ηράκλειο υποκλίθηκε στην σπουδαία ερμηνεύτρια (βίντεο, εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάγεψε το φιλόμουσο κοινό του Ηρακλείου το βράδυ της Τετάρτης, η σπουδαία ερμηνεύτρια

Συγκίνησε και καθήλωσε το μουσικόφιλο κοινό του Ηρακλείου, η σπουδαία ερμηνεύτρια Μαρία Φαραντούρη, το βράδυ της Τετάρτης, 10 Νοεμβρίου, σε μία ξεχωριστή συναυλία που έδωσε στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Ειδικότερα το βράδυ της Τετάρτης, το Ηράκλειο καλωσόρισε τη Μαρία Φαραντούρη, με ένα δυνατό και ζεστό χειροκρότημα, ενώ ταυτόχρονα αποχαιρέτησε και τίμησε τον Μίκη Θεοδωράκη, δύο περίπου μήνες από το πέρασμά του στην αιωνιότητα.

Διαβάστε επίσης

Μαρία Φαραντούρη στο neakriti.gr: «Τον Μίκη δεν τον πενθούμε, τον τραγουδάμε!»

Με την μουσική συμπόρευση των δύο καλλιτεχνών να κρατάει για δεκαετίες, μέχρι και την τελευταία αναπνοή του Μίκη, υπήρξε, η αγαπημένη του, την οποία συνάντησε μόλις σε ηλικία 16 ετών και από το πρώτο άκουσμα κατάλαβε ότι γεννήθηκε για να τραγουδά τις μελωδίες του.

Η Μαρία Φαραντούρη γέμισε με την «τεράστια» φωνή της την σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου, που στη σκιά της πανδημίας και των πρωτοκόλλων στάθηκε μικρή για να χωρέσει το τεράστιο μεγαλείο της καλλιτεχνικής αυτής συνύπαρξης.

https://www.youtube.com/watch?v=pJzt5pOLXlU

Η συναυλία ήταν sold out με τους εκατοντάδες θεατές, να περιμένουν υπομονετικά στην ουρά για τον απαραίτητο έλεγχο, για να ακούσουν την σπουδαία ερμηνεύτρια να ερμηνεύει με πάθος για ακόμη μία φορά σε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στην μνήμη του μεγάλου Μίκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News